Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Cirkus ChangHigh

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 10 min.- 75min.

Profil

Danmarks eneste ethjulet børnecirkus som gør alt på et hjul hvad alle andre gør på 2 ben...og lidt til.
Landets eneste lovliggjorte legale knivkaster med ret til undervisning af alle ned til 12 år. Godkendt af Justitsministeriet, Rigspolitiet og PET.
Optræder på ethjulede cykler med sjove spændende numre, både for børn, unge og voksne. Flere flotte ildnumre.
Ligeledes kan vi medbringe flere værksteder: Ethjulet cykling. Jonglering. Knivkastning. Balancegang.

Læs mere...

Mere om Cirkus ChangHigh

Vi har optrådt professionelt i 38 år og er vel en af Skandinaviens mest kendte trupper.
Vi optræder specielt på et hjul, med ild, jonglering og sjove selvopfundne numre såsom gynge, trækvogn, sjove ethjulede cykler m.m.
Vores ildsektion indeholder brændende vippe, ildsippetov, fakler, stænger, ringe og devilstick.
Vi optræder også gerne med middelaldergøgl (uden ethjulede cykler) og i originalt tøj og stil.

NYT: Som Danmarks ENESTE lovlige legitimeret professionel kniv- og øksekaster kan vi nu tilbyde undervisning i denne cirkus disciplin. Helt ned til børn på 12 år, Godkendt af både PET, Rigspolitiet og Justitsministeriet. Areal krav græsplæne ca. 20 x 20 meter.

Vores show er tilrettelagt for hele familien og vi kan tilpasse vores optræden til ethvert forhold. Vi optræder gerne flere gange i mindre tidsperioder, eller et eller flere store shows af en times varighed. Vi behøver kun et trægulv i størrelsen ca. 7x7 meter eller et tilsvarende areal af asfalt. Er lige velegnet til udendørs såvel som indendørs. Vi kan udover at optræde medbringe meget forskelligt cirkus udstyr som børn, unge og voksne kan prøve. f.eks: ethjulede cykler, jongleringsudstyr, knivkastning, bueskydning, stylter, balance og linestativ.

Vi har over flere år optrådt på mange kræmmermarkeder, i indkøbscentre overalt i Danmark, samt ved utallige festivaler, arrangementer af enhver art. Har optrådt i Israelsk, Japansk, Tysk, Italiensk og Dansk TV.

Skulle I finde os relevant, sender vi gerne vores cirkusmateriale, plakater o.a til jer.
Prisen, den kan vi tale om.

Tag chancen, hyr cirkus ChangHigh og lad os "changerer" humøret hos jeres publikum.

Vi kan hyres, lejes, lånes eller sælges til hvem som helst, hvad som helst, hvor som helst, når som helst, det eneste der mangler er jer!

Ring gerne og lav en aftale...mens vi endnu er i live, på toppen, de bedste og endnu frie.
Vi er hverken fyldt med fup, fis, gas, gejl, gøgl, svindel, humbug, illusioner eller bedrag, vi er den ægte rå endnu nulevende vare, så kom og oplev os mens tid er, ingen ved hvor længe, vi er gøglere af Guds nåde, vi gøgler af kærlighed, samt for penge.

Kærlig hilsen og måske på gensyn i fremtiden fra en gøgler af Guds nåde i Cirkus ChangHigh

Kontakt Cirkus ChangHigh

Kontakt Cirkus ChangHigh via formularen her, så vil Cirkus ChangHigh vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.