Cirkus Minimus

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Cirkus Minimus

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

45 min

Profil

I verdens måske mindste cirkus kan børn og voksne opleve en rigtig hyggelig og sjov cirkusteaterforestilling.
Det lille cirkustelt står klar. Publikum venter spændt. I teltet ligger Klovnen Minimus og snorker. Han er også cirkusdirektør - og han er frygtelig ked af det. Alle artisterne er rejst fordi pengekassen er tom. Enden er nær, men så får klovnen en god idé. Der kommer mange børn med på scenen. De optræder som akrobater, linedanserinder, jonglører - og en er verdens stærkeste dreng.

Det forunderlige cirkusunivers appellerer til alle aldre. Cirkussproget er universelt og alle har et forhold til cirkus. Hos Eventsupport kan vi tilbyde cirkusevents i mange varianter...

CIRKUS MINIMUS
Måske Verdens mindste cirkus. Book en forestilling med Cirkus Minimus, hvis du vil være sikker på at få sjov og aktiverende børneunderholdning i børnehøjde. Når Cirkus Minimus kommer til byen kan man være sikker på, at børnene, som kommer for at se forestillingen også bliver en del af fore-stillingen – og hvem har ikke drømt om at blive cirkusprinsesse for en stund?

CIRKUS LEG
Her kan børn og voksne kigge forbi og lære lidt cirkuskunst. Med monocykler, jonglering og magiske tricks får alle en på opleveren, når de kigger forbi vores cirkus-legeområde.

CIRKUSWORKSHOP
Et par dage eller en uge med cirkustema, hvor Cirkus Minimus leverer opsætning, dekoration og dygtige artister til workshop for børn og voksne. Vi slutter af med et festfyrværkeri af en cirkusforestilling.

WALK AROUND
Klovnen Minimus kan bookes i selskab med den store gorilla, der angiveligt har fanget ham i sit trange bur.

Her er et superflot og opsigtsvækkende kostume, der ved hjælp af falske ben og usynlige snore, får publikum til at måbe, når safarimanden og gorillaen Arnold går rundt på gågaden, til festivalen, i butikscentret, på messen eller sommerfestpladsen og snakker med tilskuerne om ”abefesten” fra i går eller beder om en banan til “mig og min makker”!
Men bliv ikke bange: Det er bedre at have en go`-rilla end en ond’dulat i bur.

Du kan også booke Minimus' storebror: Stylteklovnen Maximus. Sjovt ser det ud, når verdens måske højeste klovn Klovnen Maximus stolper rundt og laver spas med gæsterne.

Er pressen til stede, er du så godt som sikker på et billede i avisen af gorillaen eller stylteklovnen.

Foruden stylteklovnen og Gorilladragten er vi leveringsdygtig i et væld af fantasifulde kostumer og karakterer, der nok skal blive set. Bare sig til.

Kontakt Cirkus Minimus

Kontakt Cirkus Minimus via formularen her, så vil Cirkus Minimus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.