Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Cocktail Destroyers

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-120 minutter

Profil

Danmarks førende hetero-venlige drag queen duo. Book The Cocktail Destroyers til din fest og få et spektakulært show!

Læs mere...

Mere om Cocktail Destroyers

Når Mizz Privileze (kendt fra Danmark Har Talent) og Britney Corvette (kendt fra Klovn The Final) er sammen, tager de næsten lige så meget pis på hinanden som på deres gæster. Alle shows er med et glimt i øjet, hvor de to queens mixer deres jydske charme og flair for impro comedy med farverige kostumer og skønne performances til alle dine yndlingssange. The Cocktail Destroyers sørger altid for at skabe et safe space, hvor der er plads til at være lige så heteroseksuel, som gæsterne orker.

Mizz Privileze & Britney Corvette har flere års erfaring som værtinder og entertainere og sammen med dig kan de skræddersy den perfekte skøre aften, du mangler.

PRIVATFESTER
Giv firmafesten lidt ekstra glitter, overrask til polterabend eller fødselsdag med make-over og drag show - eller hyr os til at stå bag baren, hvor vi serverer lækre cocktails og friske kommentarer.

VÆRTSSKAB
Mangler du også din sidste ingrediens til at dit event bliver EXTRA? Så book os som værtinder, og så gør vi sammen dit event til en helt særlig oplevelse.
PS: Vi elsker tema-fester!

Kontakt Cocktail Destroyers

Kontakt Cocktail Destroyers via formularen her, så vil Cocktail Destroyers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.