Conradi Freestyle Rap I Sjov og energisk underholdning til din fest

Conradi Freestyle Rap I Sjov og energisk underholdning til din fest

Prisniveau

Kr. 0 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

5-60 minutter

Profil

Yo, yo, yo! Hvad sker der, festfolk? Jeg er Conradi, den ubestridte mester af rytme og rim! Har I brug for at tilføje et ekstra boost til jeres næste begivenhed? Så er jeg manden til jobbet!

Når du hyrer mig, får du ikke bare en ordinær performance - du får et autentisk, energisk og sjovt freestyleshow, skræddersyet til dine behov og ønsker.
Med 11 års erfaring på min ryg har jeg skabt en performance med eksplosiv kreativitet og uforudsigelig improvisation. Har du et stikord? Så kan jeg flippe det til et flydende flow på et splitsekund!

Jeg har blandt andet shinet på Roskilde Festival, Distortion og Folkemødet på Bornholm hvor jeg har spredt glæde til folk i alle aldre, lige fra de yngste hoppende hoveder til de mest erfarne ører. Mine rim kender ingen aldersgrænser! Ud over mine to bronzemedajler til 'Danmarksmesterskabet i Freestylerap', har jeg formået at være den eneste i DK der har vundet prisen for årets bedste runde 'Det Gyldne Minut' to år i træk.

Så hvad venter du på? Tag fat i mig, lad os sætte gang i festen! Lad os få folkene til at hoppe, danse og grine, indtil de ikke kan mere! Book mig nu, og lad os sætte gang i festen sammen! 🎤🔥

Videoklip


Kontakt Conradi Freestyle Rap I Sjov og energisk underholdning til din fest

Kontakt Conradi Freestyle Rap I Sjov og energisk underholdning til din fest via formularen her, så vil Conradi Freestyle Rap I Sjov og energisk underholdning til din fest vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.