Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

The CoverReds

Prisniveau

Kr. 8.000 - 24.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

The CoverReds er et nyetableret festband bestående af 6 erfarne og dygtige musikere. Orkesteret spiller de bedste danske og internationale hits - som alle kan synge med på og danse til. The CoverReds sætter en ære i, at levere et festfyrværkeri af musikalske oplevelser til JERES arrangement.

Læs mere...

Mere om The CoverReds

The CoverReds spiller de bedste internationale hits gennem tiderne.
Kort sagt spiller orkesteret de sange, som alle kan synge med på og dem, som alle vil danse til.

Orkesteret består af 6 dygtige musikere (bas, trommer, keyboard, guitar og 2 sangerinder i front), der med deres mangeårige erfaring i musikbranchen, alle sætter en ære i, at levere et festfyrværkeri af musikalske oplevelser til publikum. Musikerne i The CoverReds har hver især spillet forskellige genrer i andre bands gennem årene, og har taget det bedste med sig i The CoverReds.

The CoverReds har alt indenfor lys- og lydudstyr – Alt det der giver musikken til JERES arrangement, de allerbedste rammer.

Bandet hører til i Greve, men spiller i hele landet til privatfester, konferencer, firmafester, byfester, festivaler, kræmmermarkeder m. m.

Kontakt The CoverReds

Kontakt The CoverReds via formularen her, så vil The CoverReds vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.