Daniel Davison

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Daniel Davison

Prisniveau

Kr. 1.875 - 5.500

Hjemby

Varighed

25 min. - 1.5 timer

Profil

Træd ind i en verden af sindets mysterier, hvor tanker bliver til handlinger, og det umulige bliver muligt. Mit navn er Daniel Davison, din guide gennem en forbløffende rejse ind i den dybeste del af dit sind.

Jeg er født og opvokset i Hillerød, og i en ung alder blev jeg draget ind i magiens verden.
Min passion er mentalisme - kunsten at forstå og manipulere sindet. At forstå og manipulere sindet er blevet min største fascination, og det er gennem denne disciplin, at jeg virkelig kan forbløffe og forundre mit publikum.

Mit show er en eksplosion af psykisk manipulation og tankelæsning, hvor jeg ikke blot "gætter" hvilket tal du tænker på, men læser dine tanker. Fra at afsløre dine hemmelige pinkoder til at forudsige dine valg, vil jeg forundre dig og dine gæster med mine evner.

Uanset om du er til en intime sammenkomst eller et stort arrangement, er mit show skræddersyet til at forbløffe og fascinere. Oplev, hvordan det umulige bliver muligt, og hvordan dine tanker bliver min scene.

Så lad mig træde ind i dit sind og forvandle dine tanker til magi.
Forbered dig på at blive forbløffet, for ingenting er som det ser ud til.

Mit primære mål er altid at levere en uforglemmelig oplevelse, uanset budgettet. Jeg tror på, at alle fortjerner adgang til kvalitetsunderholdning, og derfor stæber jeg altid efter at tilbyde mine tjenester til rimelige priser. For mig handler det ikke kun om at udføre magi og fascinere mit publikum, men også om at skabe forbindelse og glæde for alle dem, jeg underholder.

Anmeldelser ( | af Daniel Davison: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Mega godt

Vi havde lejet Daniel til vores fødselsdagsfest, og det var simpelthen så god en oplevelse. 45 min. hvor alle gæster i alle aldersgrupper bare var helt optaget af Daniels show. Han gør det sjovt og spændende for alle. Kommunikation og alt med ham gik også helt perfekt. Jeg vil helt klart anbefale Daniel til et arrangement eller selv bruge ham igen, det var det hele værd! Tak for underholdningen, Daniel 😄

Anmeldt af Isabell Enevoldsen d. 29. oktober 2023
5
1
5

Perfekt

Jeg hyrede Daniel Davison, der underholdt en lille times tid.
David er rigtig dygtig. Undervejs fortalte David, hvilke overvejelser der lå bag hans optræden, i forhold de personer han "brugte".
Alle var imponeret og syntes indslaget var rigtig godt.
Vil helt klart anbefale Daniel Davison til andre.

Anmeldt af Gert Johansen d. 18. oktober 2023

Kontakt Daniel Davison

Kontakt Daniel Davison via formularen her, så vil Daniel Davison vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.