Daniel Davison

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Daniel Davison

Prisniveau

Kr. 1.875 - 5.500

Hjemby

Varighed

25 min. - 1.5 timer

Profil

Træd ind i en verden af sindets mysterier, hvor tanker bliver til handlinger, og det umulige bliver muligt. Mit navn er Daniel Davison, din guide gennem en forbløffende rejse ind i den dybeste del af dit sind.

Jeg er født og opvokset i Hillerød, og i en ung alder blev jeg draget ind i magiens verden.
Min passion er mentalisme - kunsten at forstå og manipulere sindet. At forstå og manipulere sindet er blevet min største fascination, og det er gennem denne disciplin, at jeg virkelig kan forbløffe og forundre mit publikum.

Mit show er en eksplosion af psykisk manipulation og tankelæsning, hvor jeg ikke blot "gætter" hvilket tal du tænker på, men læser dine tanker. Fra at afsløre dine hemmelige pinkoder til at forudsige dine valg, vil jeg forundre dig og dine gæster med mine evner.

Uanset om du er til en intime sammenkomst eller et stort arrangement, er mit show skræddersyet til at forbløffe og fascinere. Oplev, hvordan det umulige bliver muligt, og hvordan dine tanker bliver min scene.

Så lad mig træde ind i dit sind og forvandle dine tanker til magi.
Forbered dig på at blive forbløffet, for ingenting er som det ser ud til.

Mit primære mål er altid at levere en uforglemmelig oplevelse, uanset budgettet. Jeg tror på, at alle fortjerner adgang til kvalitetsunderholdning, og derfor stræber jeg altid efter at tilbyde mine tjenester til rimelige priser. For mig handler det ikke kun om at udføre magi og fascinere mit publikum, men også om at skabe forbindelse og glæde for alle dem, jeg underholder.

Anmeldelser ( | af Daniel Davison: 4,9 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Helt utroligt

Hold da op en oplevelse, det var det så vildt, fantastisk og imponerende.
Med Daniel kan intet blive kedeligt.
Vi takker for en fantastisk underholdning.

Anmeldt af Sandra E. d. 13. maj 2024
5
1
5

Vi var underholdt!

Super godt show. Alle var underholdt, og Daniel var virkelig dygtig og meget behagelig.
Kommunikationen med ham har været helt i top. Stor anbefaling herfra.

Anmeldt af Mette d. 10. maj 2024

Kontakt Daniel Davison

Kontakt Daniel Davison via formularen her, så vil Daniel Davison vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.