Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 dage

Daniel Thomsen_

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 min

Profil

Jeg kommer altid med et personligt og tilrettelagt show til børnene og begivenheden. Mine shows er voksen-tryl taget ned i børnehøjde, hvor børnene føler sig hørt og involveret på en tilkendegivende måde.

Læs mere...

Mere om Daniel Thomsen_

Min magi samler børn og skaber nærvær. Det får børn til at glemme tid og sted og være endnu mere i nuet.

Mine shows er altid meget personlige, smilede og imødekommende. Børnene bliver brugt løbende igennem showet. Altid på en sympatisk og magisk måde. Ofte er spillet mellem mig og børnene showet.

Der er ingen ballondyr eller klovnenæser i mine optrædener. Men i stedet magi serveret på en sej og cool måde i børnehøjde, tilsat en masse grin og leg.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Daniel Thomsen_: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Morsomt, nærværende og fortryllende

Vi havde Daniel til at optræde i en julecafé ved et julemarked. Ikke noget nemt sted, men han tryllebandt både børn og voksne, og underholdt på skønneste vis med masser af humor og imponerende tricks. Efterfølgende gik han rundt blandt markedets gæster, og det var virkelig et skønt besøg, som vi var særdeles tilfredse med.

Anmeldt af Palle Nevad Frandsen d. 25. november 2019

Kontakt Daniel Thomsen_

Kontakt Daniel Thomsen_ via formularen her, så vil Daniel Thomsen_ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.