Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Daniel-Thomsen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 min

Profil

Jeg kommer altid med et personligt og tilrettelagt show. Ikke to shows er ens. Det magiske og umulige er for mig det essentielle ved tryllekunsten, og jeg sætter en ære i at give publikum en mindeværdig oplevelse.

Læs mere...

Mere om Daniel-Thomsen

Min magi samler mennesker og skaber nærvær. Det får publikum til at glemmte tid og sted og være endnu mere i nuet.

Mine shows er altid meget personlige. Jeg henvender mig meget til publikum og bruger også publikummer på scenen. Det er altid på en sympastisk og imødekommende facon. Shows bærer også præg af stor mystik og forbløffelse. Mirakler skaber minder. Det gør tricks ikke.

Jeg optræder til alle typer arrangementer, f.eks.:

Privatfester
Firmafester
Polterabender
Bryllupper
…. Eller i helt andre sammenhænge. Kontakt mig og hør nærmere! Mit show er altid nøje tilrettelagt efter arrangørens ønsker. Det gælder både form, indhold og varighed.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Daniel-Thomsen: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Daniel var fantastisk

Daniel var rigtig god til at tilpasse sit closeup show til selskabets forskellige aldersgrupper -9 - 93 år. Han fangede vores opmærksomhed og holdt den. Han var sjov, hyggelig og fantasifuld.

Anmeldt af Kirsten Sibast d. 12. juni 2019
5
1
5

Så fantastisk show

Daniel kom og lavet et trylleshow til vores søns konfirmation som var skrædder syet til ham og han var fantastisk til at tage resten af gæsterne med. Det var absolut pengene hver og vil anbefale han til alle. Han gjorde absolut festen fuldendt 👍🏻👌🏻🌟🌟🌟🌟🌟

Anmeldt af Lajla Aanæs d. 25. maj 2019

Kontakt Daniel-Thomsen

Kontakt Daniel-Thomsen via formularen her, så vil Daniel-Thomsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.