Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Daniel-Thomsen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 min

Profil

Jeg kommer altid med et personligt og tilrettelagt show. Ikke to shows er ens. Det magiske og umulige er for mig det essentielle ved tryllekunsten, og jeg sætter en ære i at give publikum en mindeværdig oplevelse.

Læs mere...

Mere om Daniel-Thomsen

Min magi samler mennesker og skaber nærvær. Det får publikum til at glemmte tid og sted og være endnu mere i nuet.

Mine shows er altid meget personlige. Jeg henvender mig meget til publikum og bruger også publikummer på scenen. Det er altid på en sympastisk og imødekommende facon. Shows bærer også præg af stor mystik og forbløffelse. Mirakler skaber minder. Det gør tricks ikke.

Jeg optræder til alle typer arrangementer, f.eks.:

Privatfester
Firmafester
Polterabender
Bryllupper
…. Eller i helt andre sammenhænge. Kontakt mig og hør nærmere! Mit show er altid nøje tilrettelagt efter arrangørens ønsker. Det gælder både form, indhold og varighed.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Daniel-Thomsen: 4,9 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk

Daniel var helt fantastisk. Jeg havde en kort samtale med ham nogle dage inden konfirmationen hvor han spurgte lidt ind til Gustav, herunder om han ville være ok med at komme på gulvet og være centrum, hvad hans fritidsinteresser er osv. Dette blev brugt i selve showet og Gustav var fint i centrum og nød det. Derudover inddrog Daniel nogle af gæsterne og det var en god oplevelse - og man må jo sige, at Daniel kan sit kram - super god tryllekunstner. Alle hyggede sig - den ½ time fløj afsted.

Anmeldt af Lisbeth Dechau d. 14. september 2021
5
1
5

Magisk buket af tryllerier

Daniel faldt let ind i selskabs sjagongen og bød på en magisk buket af tryllerier til konfirmanden og alle gæsterne. Hver og en nød underholdningen og vi benytter ham gerne en anden gang.

Anmeldt af Berit Andersen d. 13. september 2021

Kontakt Daniel-Thomsen

Kontakt Daniel-Thomsen via formularen her, så vil Daniel-Thomsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.