Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Dan Okking

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.999

Hjemby

Områder

Varighed

15-30 min

Profil

Dan Okking er en imødekommende komiker tilsat et drys af underspillethed og selvironi, der laver originale jokes om aktuelle emner.

Du har måske hørt hans stemme i radioprogrammet Warberg & venner på Radio go!FM Aarhus. 10 års erfaring og en fast del af det Århusianske stand-up miljø, suppleret med optrædener i Aalborg, Esbjerg, København (herunder Comedy Zoo).

Dan Okking er en sikker ingrediens, til jer der ønsker en særlig oplevelse ved jeres arrangement.

Læs mere...

Mere om Dan Okking

Optrådte i august 2014 på Zulu Comedy festival med showet "Psykedelisk comedy".

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dan Okking: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Flabet, sarkastisk og dybt selvironisk...

Vi havde fornøjelsen af at have Dan til at optræde for vores 2. års elever på Handelsgymnasiet i Silkeborg. Dans stil og flabede vittigheder gik rent ind hos eleverne. Hans sarkasme og selvironi giver en anderledes oplevelse, der når ud over scenekanten og helt ind i publikum, der ikke kan andet end at grine. Han er skarp, hurtig og yderst sympatisk på scenen :-) Han er ikke bange for at gå under bæltestedet eller være politisk korrekt! Han gik rent ind hos eleverne, og de er ellers ikke nemme at underholde.

Dan kan varmt anbefales til alle der skal bruge et godt grin!

Anmeldt af Cille Mortensen d. 21. oktober 2013
4
1
5

Grov og hylende skæg underholdning

Dan Okkings stil og kompromisløse grove jokes passede perfekt til vores arrangement. Jeg kan anbefale Dan som en komiker, der hverken lefler for laveste fællesnævner, popfænomener eller politisk korrekthed.

Anmeldt af Morten Purup Andersen d. 19. april 2013

Kontakt Dan Okking

Kontakt Dan Okking via formularen her, så vil Dan Okking vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.