Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Davor Bajlovic

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-40 min

Profil

Davor har mange års erfaring med stand fra både de største og mindste scener i Danmark. Hans sjove observationer og historier er jeres arrangement i sikre hænder. Kan også bookes på Engelsk.

Davor har optrådt:
🎤 Comedy Zoo
🎶 Musikhus Aarhus, Vejle Musikteater og Odeon
🏙 Diverse byfester og festivaler rundt i hele landet
🏫 Stor erfaring med at optræde på uddannelsesinstitutioner
🧑‍🤝‍🧑 Private arrangementer; fødselsdag, bryllupper, konfirmationer, julefrokoster og corporate events

Læs mere...

Mere om Davor Bajlovic

Davor har optrådt siden 2012, hvor han lige siden har været fast inventar i det Aarhusianske stand-up miljø. Siden sin debut er der sket rigtig meget, hvor han har optrådt til flere DM i Stand-up, været med i radioudsendelser og interviews. Han humor tager udgangspunkt i alt det man som menneske oplever igennem sit liv, både stort som småt; familieliv, kærlighed, akavet situationer der opstår og alt mulig andet. Hans humor fungere derfor meget godt, hvis man har et arrangement med en masse forskellige mennesker. Med charme og personlighed skaber han en god stemning til lige din begivenhed.

Davor er derudover også en del af sketch-gruppen, som hedder Hjernerøst.
Man kan finde mere information på min hjemmeside www.davorcomedy.com

Videoklip

Kontakt Davor Bajlovic

Kontakt Davor Bajlovic via formularen her, så vil Davor Bajlovic vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Teambuilding - Comedy Zoo
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc2Q3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2a6722f1f880d931848881ffce27c55f0ef4b1c3/Eventzonen.mp3