Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Den rigtige julemand til julefesten

Prisniveau

Kr. 1.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30- 120 min.

Profil

Den rigtige og den rare julemand er virkelig i julehumør og underholder med "gammeldaws julefest" med dans og leg omkring træet - gamle, sjove julesanglege, indspillet eller levende musik, headet og musikanlæg så alle kan høre julemanden. Julemanden medbringer gerne sit kære rensdyr som børnene elsker (et stort kostume til 2 personer) og nisser

Læs mere...

Mere om Den rigtige julemand til julefesten

Bestil juleunderholdning til:
Gammeldaws julefest, dans og leg om træet, juletræstænding, overrækkelse af gaver, firmaarrangement, udbringning af gaver på virksomheder, udbringning af vin til medarbejdere.
De gamle julesanglege - "Jeg gik mig over sø og land," - "Tornerose var et vakkert barn ..." osv.
Juletrylleshow med Drillenissen i 40 min.
Drillenisse show med trylleri.
Højtlæsning for børn og voksne med julehistorier - som julemand eller nisse - og juleklip
Juletræstænding
Levende julemusik til festen med "Nisse Kartellet" - Niels og Karen på harmonika og violin hvor de synger og spiller så "englene frydes"..
Klovneshow med klovnen Lars Gustav med trylleri i forbindelse med julefesten
Julemand i børnehaven med Rudolf og lidt trylleri.

Skægget og nissehusen sidder på Lars H. Rasmussen som nu gennem mange år har underholdt over hele landet. Uddannet pædagog og voksenunderviser og har b.la undervist i teater, drama, improvisation, klovneri og gøgl gennem snart 20 år. Optræder i mange forskellige roller og optræder både for børn og voksne. Tilbyder også mange forskellige firmaevents og laver også teambuilding for børn og voksne året rundt.
Forhør gerne om et uforpligtende tilbud på underholdning her på siden eller på julemandens.dk

Videoklip

Anmeldelser ( | af Den rigtige julemand til julefesten: 3,4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Anbefaling af julemandsoptræden

HK Nordjylland har igennem flere år brugt Lars Rasmussen til afdelingens juletræsfester, som holdes formiddag og eftermiddag på samme dag.

Juletræsfesten er en begivenhed for store og små.
De voksne ser frem til at vise børn eller børnebørn en tradition, hvor sang og hygge bliver bundet sammen af en engageret julemand med følgeskab af Rudolf.
Dog er der sket fornyelse i juletræsfesten, siden traditionen startede, for Lars Rasmussen, leverer også en fascinerende afslutning, når klovnen laver tryllekunstner.

Deltagerne i afdelingens juletræsfest er begejstret for kombinationen af julemand og klovn – det både voksne og børn. Børnene jubler, når julemanden indbyder til sang og leg med Rudolf. Ligesom de fortryllet følger med, når klovnen laver magi.

Lars Rasmussen forstår at leve sig ind i et univers med helt traditionelle julesange og lege, men har også formået at få sat egen præg på dagen med afslutningen, som tryllekunstner.

På vegne af HK Nordjylland vil jeg klart anbefale Lars til andre.

Anmeldt af Mette Lyndgaard Pedersen, Fællesformand HK Nordjylland d. 25. oktober 2018
4
1
5

Glad og underholdende julemand

Julemanden kom efter børnene havde kaldt ham frem, og hurtigt fik han børnenes opmærksomhed. Der blev danset og sunget omkring juletræet, med hyggelig snak indimellem. Børnene var rigtig glade for at se julemanden og det var stort at der var tid til at dele en slikpose ud til alle. En stor oplevelse for børnene.

Anmeldt af Mikkel Gejl Hansen d. 19. november 2018

Kontakt Den rigtige julemand til julefesten

Kontakt Den rigtige julemand til julefesten via formularen her, så vil Den rigtige julemand til julefesten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Tags