Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Flemming Både

Prisniveau

Kr. 2.800 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 minutter - 3 timer

Profil

Hvad giver man i gave til en fødselar, der har alt? En TROUBADOUR! Flemming Både underholder med harmonika og viser krydret med historier. Det kan være et koncentreret indslag, eller som baggrundsmusik til middagen, og med små viseindslag, så er der også musik til sangene.

Læs mere...

Mere om Flemming Både

Jeg er uddannet musiker og spiller på keyboard, klaver og harmonika. Musikken er fuldtidsarbejde og der er tryk på. Opgaverne fordeles mellem selskabsmusik, troubadour/viseunderholdning, musikalske foredrag i foreninger m.v. Musikken har været mit levebrød gennem næsten 25 år, men jeg har spillet til fester i næsten 45 år.
Mange års selskabserfaring, en bachelor i musik og masser af undervisningserfaring giver mig en solid baggrund for at klare næsten enhver musikalsk opgave.
Mine opgaver er typisk alt fra 45 minutters muntert troubadourindslag over 2-3 timers hyggeharmonikaspil ved festen, over musikalske foredrag i foreninger og receptioner til større arrangementer med op til 500 mennsker i telte, dyrskuer og ikke mindst familiefesterne fra sølvbryllupper, guldbryllupper til 100 års fødselsdage.

Kontakt Flemming Både

Kontakt Flemming Både via formularen her, så vil Flemming Både vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.