Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Flemming Både

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.600

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 3 timer

Profil

Hvad giver man i gave til en fødselar, der har alt? En TROUBADOUR! Flemming Både underholder med harmonika og viser krydret med historier. Det kan være et koncentreret indslag, eller som baggrundsmusik til middagen, og med små viseindslag, så er der også musik til sangene.
Musikalske foredrag om John Mogensen, Benny Andersen, Sigfred Pedersen, Kai Normann Andersen, Røverne fra Rold, Højskolesangbogen eller om julens sange og salmer. Jeg medbringer sanghæfter og akkompagnerer fællessangene.

Læs mere...

Mere om Flemming Både

Jeg er uddannet musiker og spiller på keyboard, klaver og harmonika. Musikken er fuldtidsarbejde og der er tryk på. Opgaverne fordeles mellem selskabsmusik, troubadour/viseunderholdning, musikalske foredrag i foreninger m.v. Musikken har været mit levebrød gennem næsten 20 år, men jeg har spillet til fester i næsten 40 år.
Mange års selskabserfaring, en bachelor i musik og masser af undervisningserfaring giver mig en solid baggrund for at klare næsten enhver musikalsk opgave.
Mine opgaver er typisk alt fra 1/2 times muntert troubadourindslag over 2-3 timers hyggeharmonikaspil ved festen, over musikalske foredrag i foreninger og receptioner til større arrangementer med op til 1.000 mennsker i telte, dyrskuer og ikke mindst familiefesterne fra konfirmationer, sølvbryllupper til 100 års fødselsdage.

Kontakt Flemming Både

Kontakt Flemming Både via formularen her, så vil Flemming Både vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.