Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Diskotek Generation - Voksen

Prisniveau

Kr. 2.499 - 50.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale.

Profil

Diskotek Generation er et stort landsdækkende Mobildiskotek, som med mange års erfaring sikre den bedste voksenfest. Vi levere både udstyr og dj til alle event’s året rundt.

Vores DJ’s spænder bredt og kan levere vidt forskelige fester, lige fra 60’er til radio hit’s og den vilde 80’er eller 90’er fest! Vi spiller også meget til tema fester, hvis dette ønsker ex: After-ski party / tyrolerfest / oktoberfest m.m. Vi tilbyder professionelt lyd, lys og erfaren DJ's til en super pris.

Læs mere...

Mere om Diskotek Generation - Voksen

Diskotek Generation er et stort og professionelt mobildiskotek, som har hovedkontor i Randers. Vi huser en mange DJ’s, i en blandet aldersgruppe. På denne måde kan vi løfte alle mobil jobs, både voksenfest, ungdomsfest, firmafester osv.

Vores udstyrsliste er altid opdatere og følger de bedste standarter på markedet, dette kan vi gøre da vi har et stort rentail firma i ryggen. Du er derfor sikkert som kunde, at du altid får top kvaliteten inden for både udstyr og dj’s hos os. En meget vigtig ting inden for voksen dj’s og mobildiskotek er: Pris og kvalitet hænger sammen. Det vil derfor sige at vi ikke er de billigste, men derimod de bedste og ligger i top i Danmark.

Så hvis du vælger os skal du ikke bekymre dig om noget. Vi klare det hele og kvaliteten er i top.

Vi tager meget gerne et møde inden festen, for at afstemme forventninger, dette hjælper os iforhold til at vælge den rigtige DJ til jer. Der er nemlig forskel på Tema DJ’s, 80/90’er osv.

Du/I er meget velkommen til at tage fat i os, så sammensætter vi et uforpligtende tilbud til jer.

Udfyld formularen herunder.
————————————-————————————-——————
Typiske opgaver:
✔ Firmafester
✔ 40 års fødselsdag
✔ 50 års fødselsdag
✔ 60 års fødselsdag
✔ 80’er / 90’er Tema fest
✔ Tema fester
✔ Bryllupper
✔ Julefrokost
✔ Sidste skoledag
✔ 18 års fødselsdag
✔ Ungdomsfester
✔ Fødselsdage
✔ Firmafester
✔ Efterskolefester
✔ Gymnasiefester
✔ Skumfester og meget mere…

Videoklip

Anmeldelser ( | af Diskotek Generation - Voksen: 4,8 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Den perfekte fest!

Diskotek Generation spillede til min fødselsdag og det er nok den bedste DJ, som vi har oplevet!
Der var folk på dansegulvet hele aften. Bookingforløbet inden festen var også super, da vi fik alle de informationer m.v, som vi havde brug for.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi bruger Diskotek Generation!

Anmeldt af Peter Larsen d. 12. april 2022
5
1
5

Super DJ

Fik en DJ der hele aftenen igennem spillede super godt musik, en DJ der formodede og se hvad musik der passede til deltagerne i festen samt spillede de ønsker de måtte have, og så fik han sat rigtig godt gang i festen og dansegulvet.

Anmeldt af Linda Thomsen d. 10. juli 2017

Kontakt Diskotek Generation - Voksen

Kontakt Diskotek Generation - Voksen via formularen her, så vil Diskotek Generation - Voksen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Div. 90ere mixet sammen...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbjhEIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e4c767d39f6a2aff8a154e591e18cbdffb8ccb49/Div_90ere.mp3