Popdj

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Popdj

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Varighed

1-12 timer alt efter behov

Profil

Jeg hedder Claus Nielsen og har spillet musik til alverdens fester i de sidste 25 år. Til daglig spiller musikken også en stor rolle i mit liv. Jeg er radiovært og har arbejdet med radio siden midten af 80'erne b.la. på Classic FM og Radio VLR. Vil du sikre dig, at musikken er perfekt til din fest, så send mig en besked og få et uforpligtende tilbud.

Om festen er stor eller lille, så klarer jeg opgaven og skræddersyer musik, pris og udstyr, så det passer til den fest, du skal holde. Musikken, jeg spiller, er fra 70‘erne frem til i dag, alt fra Abba og Dodo And The Dodoes til Maroon 5, Rasmus Seebach og Avicii, som navnet siger populær musik, naturligvis tilpasset til din fest.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Popdj: 4,9 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Super musik og god stemning

Så godt musik, god stemning. Claus er en meget behagelig mand. Der er kun roser herfra. Spillede gerne en halv time extra, da vi ønskede dette. Havde god lyd, lys og røgmaskine med.

Anmeldt af Majbritt Skovlund d. 3. september 2023
5
1
5

Fantastisk

Vi havde en helt fantastisk aften, hvor musikken bare passede til alle gæsterne. Både unge og det lidt ældre publikum var oppe og danse.

Anmeldt af Pia d. 29. april 2023

Kontakt Popdj

Kontakt Popdj via formularen her, så vil Popdj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.