DiXXon feat. Andrew Murray

DiXXon feat. Andrew Murray

Prisniveau

Kr. 10.000 - 30.000

Hjemby

Varighed

Så langt tid I har lyst!

Profil

DiXXon med Andrew Murray spiller de største rockklassikere. Hør X FACTOR sangene igen.
Hvis I er trætte tyggegummi pop og synthesizer - så inviter DiXXon og få en god gang ROCK - med guitarsoloer og hele balladen.
Kender du ikke det..."åhhh Feeedt - den sang har jeg ikke hørt i 20år". Vi forsøger at vælge både sange som er sikre hits, men også dem du kender, men ikke har hørt siden du var 15!

DiXXons Andrew Murray er kendt fra X FACTOR, hvor han for alvor beviste at han er blandt Danmarks absolut bedste rocksangere. Stor kærlighed til rocken og mere end 30 års erfaring som sanger er grundpillen for Andrew Murray, der oprindelig er fra Sheffield i England.

Med en sjælden sikker vokalpræstation, leverer DiXXon en overbevisende gengivelse af de største rockhits hits, helt tilbage fra 70’erne og frem til i dag.

Repertoiret spænder bredt med klassikere fra blandt andre Scorpions, Whitesnake, Tim Christensen, Muse, Deep Purple, Thin Lizzy, David Bowie og mange flere. Også kendte pophits fra kunstnere som Danseorkestret og Gasolin' er blevet rockificeret af Andrew og DiXXon. Der kunne også snige sig et par originaler ind imellem!

Udover Andrew består DiXXon af Gregers Larsen (Guitar), Kim Malihini Petersen (Trommer), Torben Pickering (Bas).

Der venter en stribe spændende musikalske oplevelser rundt omkring i det danske land til fester, festivaller og hos de danske spillesteder de kommende år.

Kontakt DiXXon feat. Andrew Murray

Kontakt DiXXon feat. Andrew Murray via formularen her, så vil DiXXon feat. Andrew Murray vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.