Discotheque Celebration

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Discotheque Celebration

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.500

Hjemby

Varighed

Det kan være fra 3 timer og op til ?? timer, hvad der nu er behov/ønske om

Profil

I ringer - vi kommer og spiller

Jeg er en DJ der har spillet til mange fødselsdage, bryllupper, kobber/sølvbryllupper og til tema fester.
Jeg er en gammel Odense Dj som du også vil kunne læse på min side

Prøver så vidt det er muligt at opfylde de ønsker af musik at i har både før og under festen, kort sagt gøre alt hvad der er muligt for at få en hyggelig Fest

Vi har pt lige nu ca. 5 timers stille og rolig lounge musik som der spilles under spisningen, denne musik har vi fået stor ros for. Denne kan også kombineres med flere store overfede mix af 80erne og 90ernes overfede musik der varer i flere timer

80'erne er jo nok mit speciale, jeg spillede dengang og spiller stadig. ( 80'erne var min ungdom, har også alt det nye.)
Musik klarer vi alt fra: Laban, Rocazino, Slade, Nalle, DoDo og op til Awiici, Tessa, Odbjerg, Hermess House band, ja listen er lang. Pt ligger vi inde med over 30.000 numre og 3 tasker med cd'er fra 80'erne til at supplere med.

Lys opsætning klares også, der er spejlkugler som nogen ønsker i dag, der er en lille røgkanon, movingheads, led bars, spots og meget mere, der er mulighed for at lave næsten alt. Fra den helt lille opsætning til den helt store med lysbroer og mere til.

Der er 2 trådløse mikrofoner, 1 til toastmaster og 1 til den der skal holde tale.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os og vi vil stå til rådighed med de svar, du ønsker.

Vil også gerne møde op til et helt uforpligtende møde hvor vi taler om de muligheder der er, musikønsker, lysopsætning osv.

NB. Der tages ikke billeder eller videoer under arrangementet som bliver lagt ud på offentlige sider, derfor ses der heller ikke nogen på min side.
Der oplyses heller ikke om personlige e-mail så man bliver ikke kontaktet bagefter for at deltage i alle mulige undersøgelser af alle arter.

med venlig hilsen
Hans Ove Jensen

Kontakt Discotheque Celebration

Kontakt Discotheque Celebration via formularen her, så vil Discotheque Celebration vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.