DJ Jakob Holm / mobildiskotek

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

DJ Jakob Holm / mobildiskotek

Prisniveau

Kr. 2.499 - 15.000

Hjemby

Varighed

fra 2 - 8 timer

Profil

Lej etableret DJ til din fest med pult, musik, lyd, lys & alt Udstyr.
Mere end 15 års erfaring i alle typer events.

Typisk prisleje ligger mellem 5-12.000DKK. Jeg anbefaler 3 - 4 timers DJ med mindre i også ønsker Laid back dinner / lounge DJ under maden.
Tilbyder helaftens pakker med ovenstående. Tilbyder også professionelt partyband (kan også ses her på eventzonen) AllStars Partyband & DJ hvor vi tilbyder temmelig prisstærke kombi pakker med band & DJ.

Hos mig får I kvalitet hele vejen, vi laver kontrakt på vores aftale og jeg stiller garanti for leveret DJ (også ved sygdom) Benytter mig af professionelle DJs/ samarbejdspartnere som stand in. Jeg er underleverandør for mange store kendte DJ firmaer der ikke går på kompromis med kvalitet.
Fra aftale til sidste gæst forlader dansegulvet har jeg fingeren på pulsen og i samarbejde med mine kunder finder vi den optimale løsning.
Om det drejer sig om en mindre privatfest, stort bryllup eller et firma event så leverer jeg til det hele! Priser kan variere efter størrelse på event. Helaftenspakker med 300+ gæster bevæger det sig op mellem 12-20.000DKK. Jeg leverer alt udstyr til festen! Højtalere/lyd tilpasset antal gæster med både subwoofere og højtalere.

Jeg har masser af lys & effekter. Som blandt andet inkludere stor diskokugle (med eget special stativ / ophæng) med 2 kraftige spots på der giver en helt fantastisk effekt og stemning. Jeg leverer desuden også lys til mere end selve dansegulvet. Feks. er det meget populært med up lights langs vægge i ellers farveløse fest sale osv.
Ring for tilbud.

Jeg har erfaring i alle typer events - Bryllup, fødselsdag, konfirmation, sommerfest, firmafest, julefrokost, temafest m.m. Som udgangspunkt spilles der populær mainstream musik som sætter rammen for en fantastisk dansefest.
Men der kan også leveres i genre som: Lounge, Buddha bar, Ibiza beach, Deephouse ect. til feks. et åbningsevent, løb, fredagsbar og lignende.

Kontakt for uforpligtende tilbud.
Se også "All Stars partyband" hvor vi levere kombi pakker med både band & DJ LÆS vores anmeldelser der. Profil her på eventzonen!

Videoklip


Anmeldelser ( | af DJ Jakob Holm / mobildiskotek: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

DJ Jakob Holm var en sand fornøjelse!

DJ Jakob Holm var en sand fornøjelse at opleve ved vores fanzone event. Han imponerede ikke kun med sit gode musikvalg og evne til at skabe den rette stemning, men også med det udstyr, han bragte med sig. Hans professionelle setup var af høj kvalitet og bidrog til en problemfri gennemførelse af arrangementet. Under hele processen, fra booking til selve eventet, var han hurtig til at svare og imødekommende over for vores ønsker. Samlet set kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger!

Anmeldt af Boldklubben FREM ApS d. 8. april 2024

Kontakt DJ Jakob Holm / mobildiskotek

Kontakt DJ Jakob Holm / mobildiskotek via formularen her, så vil DJ Jakob Holm / mobildiskotek vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.