DJ's For You - Event

Svarprocent

60 %

Svartid

Inden for 37 dage

DJ's For You - Event

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

Vi hedder DJ's For You - Event
Vi laver alle slags fester intet er for stort eller for småt vi har igennem de senest år lavet masse forskellige fester såsom
Bryllupper, 80er fester, Runde fødseldage, Ungdimsfester, Efterskolefester, Skolefester, Komplette pakker hvor vi står for hele festen
og meget meget mere.
Kort sagt vi laver alt!!

Kort info om os
Vores lokation er i Kalundborg vestsjælland. Hvor vi har haft base siden vi startede i 2012, men selvom vi holder til på vestsjælland forhindrer det os ikke i at komme rundt om i landet.
Vores erfaring inde for branchen er på mere end 5 år. Selvom det måske ikke lyder af alverdens har vi faktisk spillet mere end 150 jobs, og regner med at ramme over 200 jobs i slutningen af 2018. Vi har spillet alt lige fra Bryllupper, efterskolefest til en fest på en brandbil. Så vi har prøvet lidt af hvert.
Vi går meget op i at vores DJ's samt setup har den bedste kvalitet.

I forhold til vores DJ's, går vi meget op i at de har en høj standard så de passer perfekt til hver evig eneste job.
Men mange ved ikke at vi kan tage din fest til et helt nyt level, da vi har adgang til nogle af Danmarks største booking bureauer. det betyder at vi kan skaffe nogle af de mest kendte kunstnere lige nu der vil dog blive påregnet en ekstra udgift.

Vi kan også står for den komplette pakke vi arrangere det hele det eneste du skal sørge for er at invitere gæsterne og møde op til festen. Under hele processen vil vi være i kontakt med dig(kunden) og sørge for at festen bliver lige som du kan ønske dig.

Vi ser frem til at høre fra jer
De festligste hilsner
Magnus Jensen Ejer af DJ's For You - Event

Kontakt DJ's For You - Event

Kontakt DJ's For You - Event via formularen her, så vil DJ's For You - Event vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.