Mobildiskotek NightProject

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Mobildiskotek NightProject

Prisniveau

Kr. 2.450 - 4.950

Hjemby

Varighed

6 timer

Profil

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne publikum har vi stor erfaring med netop disse arrangementer. Musikken bliver mixet med alt fra de nyeste hits til de gode klassikere fra 70-80-90erne.

Er det en fest for de unge har vi også her bred erfaring. Vores DJs til disse fester ved, hvad der spilles på diskotekerne og mixer dette med sprøde klassikere, som du og dine gæster kan skråle med på.

Skal du holde fest for de nærmeste, så har vi et diskret og velegnet setup til fester både indendørs og udendørs på op til 30-40 pers.
Er det i stedet en mellemstor fest, har vi et lidt større lydsetup samt flot lyssetup egnet til fester på op til 70-80 pers.
Ønsker du i stedet at imponere venner eller familie, kan vi her levere et stort lydsetup, der let spiller et stort forsamlingshus op. Lydsetup'et suppleres med et stort, flot lyssetup, så I oplever den helt rigtige diskoteksstemning.

Skal firmaet holde den årlige firmafest, har vi også her bred erfaring. Uanset om festen holdes i egne lokaler eller et forsamlingshus, så har vi det helt rigtige udstyr.

Vi har DJs til både det unge og det modne publikum. De tager gladeligt imod musikønsker fra dig og dine gæster hele aftenen. Samtidig har de et bredt musikkendskab og opdaterede musiklister, så der er noget for enhver smag.

Vores adresse ligger i Pandrup, og vi kører herfra hele Jylland rundt.

Kontakt os endelig, så vi kan give dig en pris på netop dit arrangement. Har du spørgsmål, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig, så vi kan imødekomme dine forventninger til arrangementet.

Kontakt Mobildiskotek NightProject

Kontakt Mobildiskotek NightProject via formularen her, så vil Mobildiskotek NightProject vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.