Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Dj4eventz

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Inden for 24 timer

Profil

DJ med komplet lyd og lys.
Lad vores professionelle og erfarende DJs styre musikken til festen.
Vi planlægger arrangementet i tæt dialog med kunden, så alle ønsker bliver opfyldt i overensstemmelse med kundens specifikke ønsker og krav. Ved bestilling aftaler vi hvor, hvornår og hvordan det skal foregå og sender derefter en aftalebekræftelse, så der skabes sikkerhed for at aftaler og tidspunkter overholdes.
Vores Dj’s sørger for at stemningen er i top fra start til slut.

Læs mere...

Mere om Dj4eventz

FÅ DINE GÆSTER UD AT DANSE MED GARANTI

DJ booking uden kompromis, hos os kan du booke super professionelt mobildiskotek, der underholder med bredt og blandet dansemusik ved alle anledninger.

Vi medbringer DJ og musikudstyr, der passer til festen.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Er det et bryllup, julefrokost, firmafest, temafest, privatfest, fødselsdag eller konfirmation, så har alle typer af arrangementer deres forskellige forudsætninger for lys, lyd og leje af DJ.
Professionelt og stabilt udstyr

Vi har meget erfaring, efter som vi har et tæt samarbejde med mange DJ’S, som er fra hovedstaden-området. Vores DJ’S Kan spille alt – fra 70,80,90, 00 – og frem til de nyeste hits, som vi kender fra radioen.

VI TAGER UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Dj4evetnz anbefaler vores professionelle højtalerpakker til dit at give din fest det sidste skub mod en fantastisk succes. Vælg fra 10-2000 gæster.
Dette er din sikkerhed for at modtage festudstyr, som er tip top i orden – og undgå grimme overraskelser!
Din ekspert til en go fest!

Vi er altid meget åbne over nærmere dialog omkring musikstil, vi spiller alt musik f.eks. hits og klassikere fra de sidste fem årtier og frem til det nyeste nye.

DJ Garanti
Vi Har Altid en Ekstra DJ Klar i Tilfælde af Sygdom

Tryg Forsikring
Dig & Dine Gæster Er Tryg Forsikret

Videoklip

Anmeldelser ( | af Dj4eventz: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fødselsdagsfest

Søde unge mennesker, der forstod at spille til en 75 års fødselsdag med også mange unge mennesker. Fandt lige den musik der skulle til hvis der var lidt stille på dansegulvet og så var der gang i den igen. Tak for jeres indsats.

Anmeldt af Alice Jensen d. 18. marts 2019
5
1
5

Fødselsdag

Alt er gået som smurt fra starten af gennem e-mail og telefon og til selve dagen hvor festen skulle holdes. Fantastisk musik til maden og han er super som DJ Kan varmt anbefales !!

Anmeldt af Luka d. 25. februar 2019

Kontakt Dj4eventz

Kontakt Dj4eventz via formularen her, så vil Dj4eventz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.