Djangoes

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Djangoes

Prisniveau

Kr. 16.500 - 18.500

Hjemby

Varighed

laveste pris er sat efter 4x45 minutter, højeste er for 4x45 minutter plus musik under spisning. alt kan dog forhandles.

Profil

Med musik inden for de fleste genrer er Djangoes dit sikre valg til såvel bryllupper, jubilæer og julefrokoster som til halballer og byfester m. v.

Djangoes består af 5 glade drenge i modne kroppe, og er et af de længst bestående bands i Vestjylland. Med et repertoire der spænder bredt og gerne tilpasses den enkelte fest er de et sikkert valg både når der skal spilles til middagen, men også når de skal have gang i dansen..

Med sammenlagt mere end 50 års Live erfaring og et repertoire der spænder over de fleste genrer og kunstnere er Djangoes dit sikre valg.
der bliver spillet numre af alt fra Bamses Venner, Kim Larsen, Thomas Helmig, DAD, Van Halen, Smokie, Elvis Presley, Volbeat og mange mange flere.
Djangoes spiller gerne til både spisning, og naturligvis med respekt for at gæster skal kunne tale sammen,. men vi hopper også gerne direkte på til Dans.. Vi kan bookes til alt fra Halballer, til byfester, privat arrangementer, havefester, bryllupper og meget andet.. Kun din fantasi sætter vores grænse.

Djangoes består af:
Leif Wodstrup: Vokal & Guitar
Hardy Kristensen : Bas & Kor
Wojtek Sciborowski : Keyboard, Harmonika & Kor
Preben Dybsdal : Lead Guitar & Kor.
Thomas Michael Jensen : Trommer & Kor

Videoklip


Anmeldelser ( | af Djangoes: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Julefrokostmusik - gang i festen

.

Anmeldt af Mikkel d. 4. december 2021
5
1
5

50 års fødselsdagsfest

Fuldstændig perfekt underholdning fra start til slut❤️ Afdæmpet skøn musik til maden derefter nye og gamle hits og der blev danset !!

Anmeldt af Lone Bang Jensen d. 14. november 2021

Kontakt Djangoes

Kontakt Djangoes via formularen her, så vil Djangoes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.