Djangoes

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Djangoes

Prisniveau

Kr. 18.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

laveste pris ( gældende for hele jylland, højeste pris for fyn og sjælland, og indbefatter musik i 4x45 minutter. ved musik under dinner kommer et tillæg på Kr. 2500.-

Profil

Med musik inden for de fleste genrer er Djangoes dit sikre valg til såvel bryllupper, jubilæer og julefrokoster som til halballer og byfester m. v.

Djangoes består af 5 glade drenge i modne kroppe, og er et af de længst bestående bands i Vestjylland. Med et repertoire der spænder bredt og gerne tilpasses den enkelte fest er de et sikkert valg både når der skal spilles til middagen, men også når de skal have gang i dansen..

Med sammenlagt mere end 50 års Live erfaring og et repertoire der spænder over de fleste genrer og kunstnere er Djangoes dit sikre valg.
der bliver spillet numre af alt fra Bamses Venner, Kim Larsen, Thomas Helmig, DAD, Van Halen, Smokie, Elvis Presley, Volbeat og mange mange flere.
Djangoes spiller gerne til både spisning, og naturligvis med respekt for at gæster skal kunne tale sammen,. men vi hopper også gerne direkte på til Dans.. Vi kan bookes til alt fra Halballer, til byfester, privat arrangementer, havefester, bryllupper og meget andet.. Kun din fantasi sætter vores grænse.

Djangoes består af:
Leif Wodstrup: Vokal & Guitar
Hardy Kristensen : Bas & Kor
Wojtek Sciborowski : Keyboard, Harmonika & Kor
Preben Dybsdal : Lead Guitar & Kor.
Thomas Michael Jensen : Trommer & Kor

Kontakt Djangoes

Kontakt Djangoes via formularen her, så vil Djangoes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.