Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

djtilfesten

Prisniveau

Kr. 3.550 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

4-8 timer

Profil

Vi er et professionelt firma der levere Dj´s til alle typer fester. Vi garantere at hos os får du

1 En Dj der passer til jeres tema
2 Altid velklædte og oplagte Dj´s
3 Altid en kontrakt på det aftalte
4 DJ´s der har spillet i mange år og kan læse publikum
5 Fair priser
6 Booker du os er det os der kommer
7 Et fuld dansegulv
8 En vellykket fest

Læs mere...

Mere om djtilfesten

At spille Mobildiskotek er et stor ansvar det tager vi meget alvorlig og derfor levere vi det bedste hver gang vi elsker når folk danser og er glade. Vi har underholdt til mange fester igennem de 15 år vi har spillet og vi har spillet til det mest både Gymnasiefest for 500 glade unge mennesker til diverse Bryllupper og store Julefrokoster og Fødselsdagsfester , Byfester osv.

Til en fest er et mobildiskotek en god musikalsk løsning . Dette kræver en god DJ, der kan spille musik afstemt efter dig og dine gæsters behov. Hos djtilfesten har vi en indledende dialog hvor vi forventningsafstemmer og taler genrer og musikønsker igennem. Vi opfordrer dig til at lave en inspirationsliste på 15-25 musiknumre så vores DJ’s kan forberede sig og bygge videre på listen under festen.
Så du kan hygge med dine gæster, maden og selvfølgelig den gode dansemusik.
Hos MusikDJ tager vores DJ’s imod ønsker fra gæsterne, da vi jo er til for jeres skyld og ikke os selv. I den udstrækning det er muligt at spille ønsker fra gæsterne gør vi det mere end gerne men er der lagt fra op til en 80’er fest giver det mindre mening at spille et hiphop nummer selvom det er ønsket af én blandt gæsterne.
Lyd og lys er en naturlig del af et mobildiskotek. Vi har i vores basis mobildiskotek altid 4 led- lyseffekter, professionel DJ-pult og højtalere med til festen. Nogle foretrækker en fest med røgmaskine Når du modtager tilbud fra djtilfesten på mobildiskotek til jeres fest vil der stå beskrevet hvad er inkluderet. Har du specielle ønsker til lyd og lys skriv det meget gerne til os.

Vi håber at i booker os til jeres næste fest :-)

Kontakt djtilfesten

Kontakt djtilfesten via formularen her, så vil djtilfesten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.