Find duo til bryllup i Sønderjylland her

4.9

Rie Damgaard og Damgaard-Olesen - solo og duo

Solo under middagen og mulighed for duo til dansen - og alle de fedeste 80'er hits!
Under middagen spiller og synger Rie en masse ballader, viser...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.8

To og To

Vi er en duo med masse af erfaring, og vi spiller hvert år for masser af glade mennesker, men tager gerne en tur til udlandet for at spille, bla. G...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kaj's

Duoen/musikerne til dit/jeres arrangement, - danseaften for ”De Unge På 40”, reception, krobal, byfest, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, guldbryll...

Kategori
Hjemby
Brædstrup
Prisniveau
Kr. 4.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Racoons' Duo

Racoons' Duo spiller rock 'n' roll/oldies fra 50'erne og 60'erne - musik af bl.a. Buddy Holly, Beatles, Dolly Parton, Beach Boys, Johnny Cash, etc.

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Poppets on a string

Cecilie Hedeboe og Jesper Hembo:

Et af de mest vellydende makkerpar i branchen. Instrumenteringen med sang, keyboard, el- og akkustisk guitar p...

Kategori
Hjemby
Varde
Prisniveau
Kr. 7.800 - 8.800
Vis kunstnerprofil
4.8

Carsten Bo & Jon

Carsten Bo & Jon er en særdeles velspillende duo, der forstår at sætte gang i den på dansegulvet. Repertoiret er meget bredt og altid valgt efter d...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Lund-Andresen

Vi er en erfaren duo, som kan spille til alle mulige festlige lejligheder. Duoen består af Michael Lund (guitar og vokal) og Lars Andresen (keyboar...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

David Søberg Og Andreas Bomm

To friske unge mænd, der elsker at spille rytmisk musik!
Vi spiller begge to guitar, derudover synger David på samme tid og Andreas agerer lead-gu...

Kategori
Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

ShelterDuo

Vi er 2 unge gutter (Nicolai og Oliver), som spiller guitar, og synger alt lige fra nutidige danske hits til gamle internationale hits.

Forbere...

Kategori
Hjemby
Holsted
Prisniveau
Kr. 1.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

SPOR 2

Mangler De musik til nogle festlige timer har vi hermed fornøjelsen at kunne præsentere

DUOEN SPOR 2

Bestående af Berit og Per Kristen...

Kategori
Hjemby
Viuf
Prisniveau
Kr. 7.000 - 8.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Dinnermusik & DJ

Vi er en venlig, høflig og imødekommende duo bestående af sang & klaver.
Vi tilbyder afdæmpet Dinnermusik/stemningsmusik under middagen
Vi tilbyd...

Kategori
Hjemby
Vojens
Prisniveau
Kr. 2.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Black Bird Duo

Velkommen til en lidt anderledes duo end normalt.

For os handler musikken om, at give dig en god oplevelse. Måden vi gør det på er, at vi i fæll...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så folk, som leder efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere