En ny slags familie

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

En ny slags familie

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Varighed

60 - 120 min.

Profil

Jeg hedder Helle Asmild. For 2 år siden flyttede en flygtning fra Syrien ind i min familie, og da min ældste datter blev gift, var det med en musiker fra Nairobis slum, så nu har jeg en svigersøn fra Luostammen. Et underholdende og tankevækkende foredrag om kulturmødet i en familie. Sådan her præsenterede min 15-årige søn sin familie: ”Jeg har mine forældre, 3 storesøstre, én lillebror, en svigerbror fra Afrika og to kurdere… - Hov, hvordan begyndte alt det lige?”

Det var ikke en logerende, vi søgte, men et nyt medlem af familien, men hvordan er det at have en flygtning som familiemedlem? - og hvordan forklarer man et menneske fra helt anden kultur, hvorfor vi gør tingene, som vi gør, når man nogle gange ikke aner det selv?
Hvad er det, man lærer om sig selv og sin familie i mødet med det fremmede?
Hvad svarer man på spørgsmålet: ”Hvorfor kysser danskerne aldrig deres børn?”
Og da min 10-årige søn spurgte: ”Slås de?” var mit ærlige svar: ”Nej, nej, de slås overhovedet ikke, det er bare sådan, de hilser på hinanden!”
Et foredrag om konflikter, kultursammenstød og misforståelser, men mest af alt om hengivenhed, overraskelser og glæden over mødet med det fremmede.

Kontakt En ny slags familie

Kontakt En ny slags familie via formularen her, så vil En ny slags familie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.