Thorkil Andersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Thorkil Andersen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

Ca. 1 time eller efter aftale

Profil

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofiske tanker gennem tiden fra før Kristi fødsel og op til nutiden. Som noget nyt arbejder jeg i 2018 på en form for "DEBAT STOL" hvor man kan deltage i forskellige emner på offentlige steder og åben gade i byer. Hør mere om dette?

1 - BILLY GRAHAM - "PÅ VEJ HJEM" - Tanker om livet før og efter døden. 2 - SOKRATES - FILOSOFFENS LIV OG HANS VOLDSOMME BRUD MED SAMFUNDET. 3 - MOTHER THERESA - "KOM OG VÆR MIT LYS" En personlig beretning baseret på hendes dagbog. En kort film kan fremvises til debat? 4 - "GADESPEJLET" AF POUL BORCHSENIUS - Refleksioner fra barndom til alderdom der vækker mange minder. 5 - VORES ANSVAR SOM ROLLEMODELLER I SAMFUNDET OG MENIGHEDEN - "De 3 AT". 6 - HAR PAULUS NOGET AT SIGE OS I DAG? Med udgangspunkt i brevene til Korinth. 7 - KÆMPER VI NOK FOR (FOLKE)KIRKEN? - Er tiden moden til en ny "Reformationsmodel"? 8 - ET DRAMA OMKRING PAULUS FRA TARSUS. Et drama på 4 akter.

Kontakt Thorkil Andersen

Kontakt Thorkil Andersen via formularen her, så vil Thorkil Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.