Foredragsholdere i nærheden af Føllenslev med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores sortiment dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Har du en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...