Foredragsholdere i nærheden af Gjerlev J med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Gjerlev J med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...