Foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Thomas Hansen

Officer af Reserven, 3 års udsendelse for FN, som FN Observatør (1,5 år i det tidligere Jugoslavien, 1,5 år i Kashmir).
Jagt , jagtarrangør, jagt...

Hjemby
Gram
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere som leder efter den helstøbte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...