Foredragsholdere tæt på Hillerød med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at folk, på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Vores udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...