Foredragsholdere tæt på Holbæk med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt musik og underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...