Etik og moral i Jylland

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at folk, der søger efter ideel underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et stort udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...