Foredragsholdere tæt på Rødovre med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk som leder fuldendt musik & underholdning kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...