Foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, på jagt efter god musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...