Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer som er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...