Foredragsholdere i nærheden af Slagelse med foredrag om etik og moral

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også mulighed for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...