Foredragsholdere i nærheden af Vanløse med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk der er på jagt efter helstøbt underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores sortiment dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor mange kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...