Bent Fabricius Bjerre-show

Bent Fabricius Bjerre-show

Prisniveau

Kr. 9.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 40 min

Profil

Fab Fabricius bliver her taget under kærlig behandling af Stig Nørregaard og Karsten Holm. De vil spille og synge hans musik af og fortælle sjove anekdoter om en af de allerstørste musikalske personligheder i Danmark, nemlig , som døde d. 28. juli 2020, efter kort tids sygdom.

Stig og Karsten vil i denne koncertfortælling spille og synge nogle af de bedste sange, og fortælle anekdoter og historier om ham. Med nedslag i de næsten 90 år, som karrieren varede, vil publikum komme med på en lang musikalsk rejse. Det bliver et overflødighedshorn af gode sange, såsom ”Nattens sidste cigaret” ”Jeg sætter min hat som jeg vil” ”Forelsket i København” og ”Kærlighed” men også instrumentalnumre som ”Pusterummet” ”Temaet fra Matador og ”Temaet fra Olsenbanden”
Bent Fabricius Bjerre blev født d. 7. december 1924 og blev altså 95 år, hvoraf næsten alle årene stod i musikken tegn. Den første melodi skrev han allerede som 7-årig, en vals i C-dur på 28 takter. I februar 2020 skrev han sangen ”Rejsen” til Caroline Hendersons album ”Den danske sang” i en alder 94 år, måske var det hans sidste.
Musikken han skrev er både sofistikeret og enkel på samme tid, om man kan vel sammenligne ham med den næsten jævnaldrende Burt Bacharach. Han var en åben natur og var med på det meste, også helt moderne musik, hvis han kunne lide ideen, sagde han ja med ordene ”Det lyder da meget sjovt”
“Når jeg er færdig med et stykke musik, så skal det bare ud af hovedet. For så længe, man arbejder på det, kører det rundt, og man tænker på det om natten og om morgenen og om dagen. Så når jeg har afleveret, er det videre til næste projekt.”

Bent Fabricius Bjerre har sagt: ”Forelskelse er jo én ting, mens kærlighed er noget andet. Det er omsorg.”

Fab Fabricius varer 30 – 40 min.

Kontakt Bent Fabricius Bjerre-show

Kontakt Bent Fabricius Bjerre-show via formularen her, så vil Bent Fabricius Bjerre-show vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.