Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Fætter Anders

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 min (men kan tilpasses efter kundens behov)

Profil

Står du og mangler underholdning til en konfirmation, julefrokost, fødselsdag, polterabend eller firmafest?

Fætter Anders tilbyder alternativ og unik underholdning i form af improviserede rapshows (freestyle rap). Showet kan tilpasses alle målgrupper, og der vil altid være ENORMT fokus på publikumsinddragelse, så alle føler sig som en del af en fælles oplevelse.

Læs mere...

Mere om Fætter Anders

Om Fætter Anders:

Efter 11 år som rapper og 6 år som formidler har Fætter Anders stor erfaring med at stå på en scene og interagere med et publikum.
Særligt freestyle rap (improviseret rap) har altid været en kæmpe passion for Fætter Anders, der i dag anses som en af de absolut bedste freestyle rappere i Danmark.

Udover at deltage i store konkurrencer såsom MC's Fight Night og DM i Freestyle Rap har Fætter Anders gennem årene underholdt til diverse offentlige og private arrangementer, herunder bryllupper, firmafester, konfirmationer, julefrokoster, på festivaler og i forbindelse med store events. Under hver eneste optræden er oplevelsen, at publikum føler sig enormt underholdt, fordi de inddrages, og fordi underholdningen er skræddersyet til målgruppen. Freestyle rap med til at gøre oplevelsen alternativ og helt unik!

Sådan siger kunderne:

"Fætter Anders formåede at sætte et så fedt præg på vores fælles fødselsdagsfest, at folk stadig snakker om fødselsdagen (og Anders) den dag i dag. Helt sikkert et input til min næste store fest!"
- Necklas Jensen, fødselsdag

"Vi var vilde med freestyle rap 🎤  Tusind tak for en fantastisk oplevelse 😄"
- Lone Weiglin, konfirmation

"Du har fået den FEDESTE respons/ros, alle var fuldstændig imponeret og synes det var det bedste indslag i aften.... man sidder som den der booker og håber det bedste, men det var så fedt, tusinde tak og Morten og Johanne er helt væk i det!"
- Anders Saur, bryllup

Praktisk info:

Prisen på et show afhænger af lokation såvel som setup.

Videoklip

Kontakt Fætter Anders

Kontakt Fætter Anders via formularen her, så vil Fætter Anders vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.