Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Kristian Friis

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min. - 60 min. med pause

Profil

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau.

Læs mere...

Mere om Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau. Kristian "leger" med og inddrager publikum, hvilket gør hans underholdning endnu mere varieret.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kristian Friis: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Kristian fik alle med 👏🏻

Han fik hurtigt alle med til at synge, spille og danse. Det fik den meget blandede flok af mennesker til at grine og blive mere afslappede i hinandens selskab. Alle hyggede sig og det var et skønt indslag i dagens program 😊

Anmeldt af Katja d. 3. maj 2022
5
1
5

Gjorde det fantastisk

Vi havde en dejlig frokost på Helnæs kro hvor jeg havde bedt Kristian Friis om at underholde under kaffen lørdag eftermiddag.
Kristian satte liv i selskabet og han gjorde det fantastisk, jeg er sikker på det ikke er sidste gang at Kristian underholder til familiens fester.
Det var en god overraskelse for alle, Kristian fik meget ros for sin sjove og underholdende måde at være på.

Anmeldt af Ulla Storm d. 24. januar 2022

Kontakt Kristian Friis

Kontakt Kristian Friis via formularen her, så vil Kristian Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.