Kristian Friis

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Kristian Friis

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Varighed

45 min. - 60 min. med pause

Profil

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau.

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau. Kristian "leger" med og inddrager publikum, hvilket gør hans underholdning endnu mere varieret.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Kristian Friis: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Supergod underholdning

Kristian fangede straks alles opmærksomhed og fik os alle til at deltage aktivt. Sjove og underholdende indslag og lavede på stedet en personlig sang til os efter gæsternes beskrivelse af vores liv og levned.
Vi kan varmt anbefale Kristian, da både vi og vores gæster var meget begejstret.

Anmeldt af Lone Junge Nielsen d. 26. juni 2022
5
1
5

Kristian fik alle med 👏🏻

Han fik hurtigt alle med til at synge, spille og danse. Det fik den meget blandede flok af mennesker til at grine og blive mere afslappede i hinandens selskab. Alle hyggede sig og det var et skønt indslag i dagens program 😊

Anmeldt af Katja d. 3. maj 2022

Kontakt Kristian Friis

Kontakt Kristian Friis via formularen her, så vil Kristian Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.