Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Kristian Friis

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min. - 60 min. med pause

Profil

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau.

Læs mere...

Mere om Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau. Kristian "leger" med og inddrager publikum, hvilket gør hans underholdning endnu mere varieret.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kristian Friis: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Helt forrygende sjov, underholdende og virkelig dygtig.

Vi hyrede Kristian til at spille og synge ved vores sommerfest. Han leverede en helt fantastisk og humoristisk optræden, hvor vi og gæsterne blev involveret i fællessang og rytmik. Hvor dygtig han er kom helt klar til udtryk, da han ud fra stikord fra gæsterne rystede en sang ud af ærmet til os. Hans repertoire er stort og bredt og noget for en hver smag. Vi har kun positivt at sige om Kristian og vi kan klar anbefale at booke ham.
Vi har kun positiv at sige.

Anmeldt af Jan Erik Lange d. 17. august 2019
5
1
5

Fantastisk positiv overraskelse

Jeg arrangerede Kristian Friis til at være en hemmelig underholder til min mands 60 års fødselsdag - Peer blev totalt overvældet og undervejs måtte han knibe en tåre, specielt da Kristian synger en sang tilegnet præcist ham. Alle gæster var super underholdt, af Kristians charme, gode stemme og måden han formåede at få alle gæster med til både at lytte, synge eller deltage på en søde og ikke anmasende måde. Det vores gæster mest snakker om vedrørende vores fest, var Kristians optræden. Det er absolut ikke sidste gang vi vil bruge Kristian og kan kun give Kristian de bedste anbefalinger.

Anmeldt af Lene Ranch Larsen d. 3. marts 2019

Kontakt Kristian Friis

Kontakt Kristian Friis via formularen her, så vil Kristian Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.