Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Kristian Friis

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min. - 60 min. med pause

Profil

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau.

Læs mere...

Mere om Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau. Kristian "leger" med og inddrager publikum, hvilket gør hans underholdning endnu mere varieret.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kristian Friis: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdende

Han var super underholdende og mærkede stemningen med det samme og fandt sange, det matchede selskabet. Meget nærværende og tildtede.

Anmeldt af Tina Kjær d. 11. juli 2021
5
1
5

Helt forrygende sjov, underholdende og virkelig dygtig.

Vi hyrede Kristian til at spille og synge ved vores sommerfest. Han leverede en helt fantastisk og humoristisk optræden, hvor vi og gæsterne blev involveret i fællessang og rytmik. Hvor dygtig han er kom helt klar til udtryk, da han ud fra stikord fra gæsterne rystede en sang ud af ærmet til os. Hans repertoire er stort og bredt og noget for en hver smag. Vi har kun positivt at sige om Kristian og vi kan klar anbefale at booke ham.
Vi har kun positiv at sige.

Anmeldt af Jan Erik Lange d. 17. august 2019

Kontakt Kristian Friis

Kontakt Kristian Friis via formularen her, så vil Kristian Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.