Kristian Friis

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Kristian Friis

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Varighed

45 min. - 60 min. med pause

Profil

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau.

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand til at sætte kulør på din fest, med underholdning på topniveau. Kristian "leger" med og inddrager publikum, hvilket gør hans underholdning endnu mere varieret.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Kristian Friis: 5,0 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk

Kristian er helt vildt dygtig og super god til at falde naturligt ind i forsamlingen. Super dygtig musiker, som vi varmt kan anbefale. Kristian skaber en rigtig god stemning. Vi vil selv gerne bruge Kristian igen.

Anmeldt af Birgit Jessen d. 5. maj 2024
5
1
5

Supergod underholdning

Kristian fangede straks alles opmærksomhed og fik os alle til at deltage aktivt. Sjove og underholdende indslag og lavede på stedet en personlig sang til os efter gæsternes beskrivelse af vores liv og levned.
Vi kan varmt anbefale Kristian, da både vi og vores gæster var meget begejstret.

Anmeldt af Lone Junge Nielsen d. 26. juni 2022

Kontakt Kristian Friis

Kontakt Kristian Friis via formularen her, så vil Kristian Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.