Foredragsholdere tæt på Aalborg med foredrag om forfatterskab

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Aalborg med foredrag om forfatterskab, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer på jagt efter helstøbt musik & underholdning kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...