Henrik Strube

Prisniveau

Kr. 6.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

1-2 timer

Profil

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoopkræver, som byggede professionelle violiner i fængslet. Et menneskes kamp for at forsone sig med sit liv.
2. Tinnitus. Lær og forstå tinnitus, nedsat hørelse og høreskader. Forebyggelse, behandling og håndtering udfra min bog Pas På Ørerne - og dig selv. Lille koncert, som kan sendes ud over teleslynge og med tekster projiceret op på skærm

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoopkræver, der illegalt og uden muskalske eller håndværksmæssige forudsætninger byggede professionelle violiner i fængslet. Et menneskes kamp for at forsone sig med sit liv.
2. Tinnitus. Lær og forstå tinnitus, nedsat hørelse og høreskader. Forebyggelse, behandling og håndtering udfra min bog Pas På Ørerne - og dig selv. Lille koncert, som kan sendes ud over teleslynge og med tekster projiceret op på skærm eller lærred.

Kontakt Henrik Strube

Kontakt Henrik Strube via formularen her, så vil Henrik Strube vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.