Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 38.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 time op til 2 dage (prisangivelse omfatter ikke flere dages målrettet retreats)

Profil

- FOREDRAG til inspiration om hvordan jeg fik udgivet en roman, som ikke var planlagt, og som blev udgivet på det 4. forlag, jeg kontaktede.

- 1-times anderledes WORKSHOP om hvordan du med en sjov øvelse kan gøre brug af en evne, du gerne vil mestre.

- VÆRDIBASERET SELV-LEDELSE: Identificer dine værdier, styrk din beslutningskraft og sæt dine aftryk.

** Oplagt til en AFDELING eller et erhvervsTEAM, NETVÆRKSgruppe, TEMA aften, et MORGEN-BRUNCH oplæg, et KUNDE-arrangement eller aften-SAMMENKOMST i en ambitiøs vennekreds **

VIL DU VIDE MERE og/eller FÅ LØBENDE INSPIRATION, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.
Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, og hør mig også om hvordan du kan modtage inspiration og free goodies i nyhedsbrevet 'An Inside Job', som jeg sender, når jeg har noget jeg ikke længere kan holde for mig selv :-) bl.a. interviews med højt-performende erhvervsfolk, performance teknikker, særtilbud og nye produktioner og offentlige aktiviteter.

Gør som LEGO, COOP og Hedal Kruse Brohus - BOOK en workshop for en afd., en individuel VIP dag eller et seminarforløb for en afdeling eller ledergruppe. Er I toppet eller kan I også blive bedre?...

LÆS HER HVAD ANDRE SIGER....

Tak fordi du bidrager til vores udvikling!
Tak for en super dag, Marlene! Vi synes alle i ledergruppen, at det var 4 timer med en masse gode input, som vi vil anvende i vores hverdag, så vi kan nå vores mål!!
Director Processing, Frank Fjord Christensen, LEGO

Handlekraft og konsekvens!
”Det er ekstremt givende, at vi via træning hos Marlene nu UDFØRER med handlekraft og konsekvens. I et tillidsrum ’med kant’ og med de helt konkrete værktøjer, vi har fået af Marlene, er vi langt stærkere mentalt. Det er befriende! Jeg selv er mere afbalanceret, både som leder og som menneske, og vurderer med lethed hvad der er vigtigt… for mig… og for Coop. Dét er mentaltræning på forreste række. Og jeg ved, at der er mere at komme efter. Derfor er jeg også fortsat med et helårs mentorforløb hos Marlene. Grrr……”
Distributionschef, Henrik Dalsgaard, Coop

Resultater fra dag 1!
”I ved ikke, hvad der er muligt for jer, før I er blevet trænet af Marlene – så enkelt er det. Hun giver jer det ”spark bagi”, der får jer til at rykke NU. Hun er en af de sjældne, der booster din personlige udvikling og resultater fra dag 1. Ingen tidsspilde – og lige noget for mig.”
Head of Compliance & Internal Control, Marion Lorenzen, Ekspres Bank A/S

Trivselssucces med et 3 mdr. forløb!
”I forbindelse med at forbedre vores trivsel på arbejdspladsen satte vi i foråret et 3 måneders udviklingsforløb i gang med High-Performance mentor Marlene Isabel Shirazi Rasmussen fra MINDSHORIZON som facilitator, coach og træner. I en særlig 3 mdrs. forløbsmodel, som jeg ikke har set andre steder, har vi skabt både fælles oplevelser og fælles forståelser samtidigt med individuelle løft. Kombinationen af fælles træningsdage og de individuelle træningssessioner har været afgørende for at vi i dag er et helt andet sted nu end for et halvt år siden! Det ses både i afdelingens indbyrdes samarbejdsrelationer og i vores udadrettede aktiviteter/kontaktflader – såvel relationelt som kvalitetsmæssigt i opgaveløsninger. Det har givet store gevinster i sekretariatet og manifesteret sig på samtlige niveauer; medarbejderplan, gruppeplan og ledelsesplan. Alle har bidraget til skabelsen af den trivselssucces vi står med i dag. Vi fungerer nu langt mere som et hold – vi er lykkes med at flytte HELE HOLDET... og dét er sgu sjældent at få det!
Sekretariatschef, Heidi Juul Madsen, Sundhedssekretariatet, Odense Kommune

DRØN-effektivt!
”Uvurderligt, intenst, nærværende, ærligt, ligeværdigt, forpligtende og DRØN-effektivt… - sådan vil jeg kort beskrive seancen med Marlene.
Marlenes ligefremhed og engagement krydret med STOR empati, nænsomhed og humor var en fantastisk cocktail. Marlene ledte mig på en guidet nyskabende fælles rundtur i mine (u)vaner og tankemønstre. Marlene er skarp og har formået at hjælpe mig til at sætte forpligtende dag til dag mål – og det VIRKER!! To dage efter min seance omsatte jeg for et pænt 5-cifret beløb på en enkelt dag! Hun har formået dét, som ingen andre coaches kunne. At give mig selv en seance med Marlene er noget af det bedste jeg har gjort!!! ”
Nille Bech Billedkunstner og Eventmager

”Høj ekspertise og fantastiske resultater”
“Marlene Shirazi Rasmussen er den bedste BusinessMentor jeg har mødt igennem tiden. Marlenes ekspertise er meget høj, såvel som præcis og dyb. Marlene møder jer med dyb respekt, og I føler jer trygge i en excellent workshop-proces".
HR og projektleder, Conni Dalager, Robocluster, Syddansk Universitet

Større bevidsthed, mere ro og frigjort tid!
”Efter forløb med Marlene er jeg meget mere bevidst i mit ledelsesvirke, og har i dag let ved at sætte ord på hvem jeg er som leder og hvorfor jeg gør som jeg gør. Er jeg blevet en bedre leder? Ja, i fht. til den ro jeg har, og den måde jeg hviler i mig selv på. En rigtig stor gevinst er, at jeg har fået frigjort og vundet mig meget tid i hverdagen. Jeg kan bl.a. nævne, at mine medarbejdere nu giver feedback af sig selv. Alt sammen evner jeg vil få mindst ligeså meget brug for i min karriere fremover. Interessant nok oplever jeg, at mine refleksioner og udvikling fortsætter her efter endt forløb, med løbende tanker tilbage til drøftelser og øvelser vi har gennemgået under forløbet. Et forløb, som jeg har været virkelig glad for.”
Kommandørkaptajn, skibschef på Fregatten Iver Huitfeldt, Bo Overgaard, Søværnet

Kontakt Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Kontakt Marlene Isabel Shirazi Rasmussen via formularen her, så vil Marlene Isabel Shirazi Rasmussen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.