Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 dage

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Prisniveau

Kr. 3.800 - 19.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 30 min.'r - op til 2 dage (prisangivelse gælder for 1-3 timers workshop afh. af deltagerne)

Profil

WORKSHOP | VIP dag | FOREDRAG
Er I toppet... eller kan I blive bedre? Skærp jeres performance og gør en endnu større forskel - Lad jeres format skinne igennem i jeres resultater - øget gennemslagskraft, indflydelse og markedsværdi!

Gør som LEGO, COOP og Hedal Kruse Brohus - BOOK en workshop for en afd., en individuel VIP dag eller et seminar (-forløb) for en ledergruppe v/ ledelsesrådgiver og High-Performance Mentor for ambitiøse erhvervsfolk Marlene I. S. Rasm. - mulighederne er mange...

Læs mere...

Mere om Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

FÅ GRATIS INSPIRATION:

Du er velkommen til at kontakte mig for inspiration og free goodies i form af gratis performanceværktøjer og -input, checklister, artikler m.v. Du kan også finde træningsvideoer til inspiration på min YouTube-kanal og skrive dig op til mit nyhedsbrev, der sendes ud når jeg har noget jeg ikke længere kan holde for mig selv :-) - bl.a. interviews med højt-performende erhvervsfolk, performance teknikker, særtilbud og nye produkter.

LÆS HER HVAD ANDRE SIGER....

Tak fordi du bidrager til vores udvikling!
Tak for en super dag, Marlene! Vi synes alle i ledergruppen, at det var 4 timer med en masse gode input, som vi vil anvende i vores hverdag, så vi kan nå vores mål!!
Director Processing, Frank Fjord Christensen, LEGO

Handlekraft og konsekvens!
”Det er ekstremt givende, at jeg via træning hos Marlene nu UDFØRER med handlekraft og konsekvens.
I et tillidsrum ’med kant’ og med de helt konkrete værktøjer, jeg har fået af Marlene, er jeg langt stærkere mentalt. Det er befriende! Jeg er mere afbalanceret, både som leder og som menneske, og vurderer med lethed hvad der er vigtigt… for mig… og for Coop.
Dét er mentaltræning på forreste række. Og jeg ved, at der er mere at komme efter. Derfor er jeg også fortsat med mentorforløb hos Marlene. Grrr……”
Distributionschef, Henrik Dalsgaard, Coop

Resultater fra dag 1!
”Du ved ikke, hvad der er muligt for dig, før du er blevet coachet af Marlene – så enkelt er det. Hun giver dig det ”spark bagi”, der får dig til at rykke NU. Hun er en af de sjældne, der booster din personlige udvikling og resultater fra dag 1. Ingen tidsspilde – og lige noget for mig.”
Head of Compliance & Internal Control, Marion Lorenzen, Ekspres Bank A/S

”I forbindelse med at forbedre vores trivsel på arbejdspladsen satte vi i foråret et 3 måneders udviklingsforløb i gang med High-Performance mentor Marlene Isabel Shirazi Rasmussen fra MINDSHORIZON som facilitator, coach og træner.
I en særlig 3 mdrs. forløbsmodel, som jeg ikke har set andre steder, har vi skabt både fælles oplevelser og fælles forståelser samtidigt med individuelle løft. Kombinationen af fælles træningsdage og de individuelle træningssessioner har været afgørende for at vi i dag er et helt andet sted nu end for et halvt år siden! Det ses både i afdelingens indbyrdes samarbejdsrelationer og i vores udadrettede aktiviteter/kontaktflader – såvel relationelt som kvalitetsmæssigt i opgaveløsninger.
Det har givet store gevinster i sekretariatet og manifesteret sig på samtlige niveauer; medarbejderplan, gruppeplan og ledelsesplan.
Alle har bidraget til skabelsen af den trivselssucces vi står med i dag. Vi fungerer nu langt mere som et hold – vi er lykkes med at flytte HELE HOLDET... og dét er sgu sjældent at få det!
Sekretariatschef, Heidi Juul Madsen, Sundhedssekretariatet, Odense Kommune

DRØN-effektivt!
”Uvurderligt, intenst, nærværende, ærligt, ligeværdigt, forpligtende og DRØN-effektivt… - sådan vil jeg kort beskrive min VIP- seance med Marlene.
Marlenes ligefremhed og engagement krydret med STOR empati, nænsomhed og humor var en fantastisk cocktail. Marlene ledte mig på en guidet nyskabende fælles rundtur i mine (u)vaner og tankemønstre. Marlene er skarp og har formået at hjælpe mig til at sætte forpligtende dag til dag mål – og det VIRKER!! To dage efter min seance omsatte jeg for et pænt 5-cifret beløb på en enkelt dag! Hun har formået dét, som ingen andre coaches kunne. At give mig selv en seance med Marlene er noget af det bedste jeg har gjort!!! ”
Nille Bech Billedkunstner og Eventmager

”Høj ekspertise og fantastiske resultater”
“Marlene Shirazi Rasmussen er den bedste BusinessCoach/Mentor jeg har mødt igennem tiden. Marlene ekspertise er meget høj, såvel som præcis og dyb. Marlene møder dig med dyb respekt, og du føler dig tryg i ethvert skridt i en excellent proces.
HR og projektleder, Conni Dalager, Robocluster, Syddansk Universitet

Min omverden kan mærke det!
"Tak for den fantastiske session. Hvor er du bare en excellent god coach!!! Jeg har fået mange gode kommentarer efter jeg havde været hos dig. Min omverden kan mærke det på mig."
Distriktschef, Charlotte Knudsen, Orifarm A/S

Kontakt Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Kontakt Marlene Isabel Shirazi Rasmussen via formularen her, så vil Marlene Isabel Shirazi Rasmussen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.