Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer

Profil

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der bliver grint, klappet og sunget, mens Frederik guider jer gennem dansene med et glimt i øjet. Musikken swinger og spilles live af Frederik, så tempo passer gæsterne. Frederik er konservatorium uddannet på Danmarks eneste folkemusik-uddanelse, har vundet DM i folkedans og har danset og ledet folkedans hele sit liv.

Læs mere...

Mere om Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Frederik underviser i folkedans til fest, bryllupper, polterabend, julefrokoster, konfirmationer og fødselsdage, mens han selv spiller op på sin violin. Det er altid en festlig start på en god fest og en genial måde at få rystet gæsterne sammen på.
Siden han var lille har han undervist selskaber i “fest” folkedans, hvor det handler om at have det sjov. Det er efterhånden blevet hans speciale, og han har udviklet sin helt egen facon, der er festlig og inkluderer alle gæsterne både dem der danser, men også dem som kigger på.
Normalt danses der ca 1 time med en indlagt drikkepause. Det er et fantastisk opløftende break til en fest, hvor man hurtigt kan blive sløv af alt den lækre mad.

Anmeldelse:
”Vi havde hyret Frederik Pustelnik til at spille violin, synge og lære os folkedans i forbindelse med et socialt arrangement for ca. 130 personer på min arbejdsplads. Frederik formåede på professionel og tryg vis at udfordre en stor flok mennesker til i 1 ½ time at slippe tøjlerne for i stedet bare at have det sjovt med hinanden, synge og danse. Selv folk, der ikke normalt danser, blev revet med af den gode stemning, som Frederik skabte. Frederik har et glimt i øjet, når han på fortræffelig vis spiller violin, synger og guider en stor flok mennesker ud i folkedansens forunderlige verden. Det var en stor succes, som mine kollegaer stadig mindes med et smil. Og jeg kan kun give Frederik mine allerbedste anbefalinger."

Cecilie”

Han har danset folkedans siden, han var 2 år og har undervist i folkedans fra han var 15 år. Han har vundet DM i folkedans, været på et utal af kurser og været medvirkende i mange folklore projekter i hele verden. Han underviser og spiller til dansekurser for DGI og LDF i hele landet, hvor folkedansere dygtiggøre sig og bliver bedre dansere og danseledere.

Han er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium på folkemusiklinien på violin. Hans speciale er spil til folkedans, og han nyder at give folk en fantastisk oplevelse, hvor musikken og dansen går op i en højere enhed.

Priserne varierer alt efter om det er weekend, hverdag, hvad tid på døgnet og hvor i landet osv..

Priserne spænder fra 2500 - 6000 kr

Frederik tager gerne rundt i hele landet og underholder, så alle i hele landet kan få danseglæden at mærke.

Hvis du vil lære mere om Frederik Pustelnik eller booke ham, hvor han synger frække viser eller nogle af hans andre bands så gå ind på www.frederikpustelnik.com

Videoklip

Anmeldelser ( | af Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik: 5,0 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser )

5
1
5

Hyggelig, morsom, begejstrende

Ung som gammel fik en fin oplevelse og var med i dansen ved vores guldbryllupsfest. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster.

Anmeldt af Kirsten Andersen d. 7. januar 2023
5
1
5

Fantastisk underholdende

Jeg bookede Frederik til morgenunderholdning efter firmafesten og var lidt nervøs for om kollegaerne var med på den.
Men Frederik fik 86 mennesker i alle aldre med på det hele, og det var helt fantastisk underholdende!

Anmeldt af Karina P. d. 25. november 2022

Kontakt Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Kontakt Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik via formularen her, så vil Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.