Pladevender Fredskov

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Pladevender Fredskov

Prisniveau

Kr. 1.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-8 timer

Profil

Dj og Musiklærer med en bred musiksmag og mere end 4 års erfaring.
Mobildiskotek som giver selv de mest generte sjæle lysten til at danse og hvor musikken ikke bliver afbrudt halvejs igennem af en ny sang, fordi nogen mener at de kan sætte et bedre numre på.
Hvis dette har bare den mindste interesse så skriv en besked, og få et uforpligtende tilbud.

Jeg beatmatcher og lave interessante og umærkbare overgange imellem numrene. DJ programmet jeg bruger, har en unik aftale med Spotify, hvilket giver adgang til millioner af numre og sikre at i ikke er begrænset, når det kommer til musikønsker i løbet af aftenen. Jeg elsker at spille, og glæder mig derfor til hver eneste gang. Mit største mål er at give jer en masse at danse til, og sørger for at i føler i får noget for pengene.

Jeg har erfaring med at spille for mere end 300 festglade mennesker, og jeg ved, at det kan være en udfordring når alle har forskellig musiksmag.

Bliv fri for afbrudte sange og oplev hvordan danselysten stiger, når alle dine ynglings numre fra 70'erne, 80'erne, 90'erne, 00'erne og de mest aktuelle danse hits fra i dag, bliver spillet med stor glæde som for eksempel:
Disco, Dansk 80’rock, Motown, Pop fra de forgående dekader, House, Funk, Hiphop.

Føler du dit musikkartotek trænger til at blive opdateret, eller oplever du at det er de samme sange de spiller i radioen hele tiden? Kunne du godt tænke dig at den musik der bliver spillet til din fest overgår dette, og blive en spændende blanding af nye og gamle sange der ikke er til at stå stille til?

Jeg vil ihvertfald meget gerne involvere jer i processen, så vi sikre os, at jeg spiller noget, som passer til jeres arrangement og musiksmag. Dette kunne vi gøre på følgende måde:

- I ønsker et sted mellem 3-10 kunstnere eller mere.

og/eller

- I ønsker en eller flere bestemte genre, eller årtier.

Ud fra disse ønsker, vil jeg samle en bunke musik i samme boldgade, som jeg vil bruge som udgangspunkt for dagens/aftenens musik. Ønsker til musikken på dagen vil selvfølgelig også være muligt.

Jeg mener at en speciel aften skal være bekymringsfri, og derfor tilbyder jeg hjælp til det meste.
Hvad enten det er en mikrofon til toastmasteren, passende og behagelig musik i 'tale-højde' under middagen, eller at den traditionelle brude vals skal spilles inden klokken slår 12.

Hvis i er mere til akustisk musik i løbet af aftenen med garanti for 'Sing-along' og har brug for en til at synge og spille for. Har jeg fornøjelsen af at tilbyde en af de mest top anmeldte solomusikkere - Solomusiker Vestergaard. Vi har et stærkt samarbejde, og et pakket pogram for 2018.

Angående udstyr kan næsten alt lade sig gøre. Dette er noget, som vi kan planlægge sammen, så det "set-up" jeg laver, er passende til arrangementets størrelse, stemning osv. Se nedenstående med info om, hvad der er del af en grundpakke samt hvad jeg kan medbringe af ekstraudstyr.

Grundpakke:
- DJ controller
- Laptop med musik
- 2 PA-Højtalere som snildt kan spille 100+ mennesker op. (Hvis der skal være større fest med 200+ mennesker, anbefales ekstra lydudstyr)
- Stemnings lys og/eller diskolys.

Ekstraudstyr:
- Ekstra lydudstyr som udgør: En eller flere bund(e) samt større højtalere, der fremhæver bassen og skaber et større lydbillede (anbefalet hvis festen overstiger 200 personer)
- 'Haze', også kaldet blød røg eller tåge, som fremhæver lyskegler
- Tema projektering: en projekter, som viser grafik (f.eks. sne i loftet, visuals osv.) der passer til arrangement/eventet. Dette vil være muligt både på små og store scener.

Hvis i syntes det lyder interessant eller i har nogle spørgsmål, så er i meget velkomne til at skrive en besked, og jeg vil svare så hurtigt som muligt.
Jeg glæder mig til at, høre fra jer.

Med Venlig Hilsen,
// Pladevender Fredskov

Kontakt Pladevender Fredskov

Kontakt Pladevender Fredskov via formularen her, så vil Pladevender Fredskov vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.