Godsejernes Jazz & Bluesband

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Godsejernes Jazz & Bluesband

Prisniveau

Kr. 9.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

2-3 timer

Profil

Godsejernes Jazz- & Bluesband spiller mange af de gamle jazzkendinge med et twist af blues. Bandet spiller med en gennemført dynamik, hvor spilleglæden er i højsædet. Repertoiret er mangfoldigt og forholder sig både autentisk, men også nyfortolkende til såvel klassikere fra swingperioden, den hjerteskærende blues samt jazzificerede udgaver af nyere numre.

Bandet leverer altid en festlig og udadvendt koncert, hvor humøret fra begyndelsen er smittende højt. Publikum inviteres med på en 1.-klasses musikalsk rejse, der bevæger sig fra det indadvendte, hvor sjælen krænges ud, til gyngende swing, der går direkte i fødderne - det hele går ganske enkelt op i en højere enhed.

Ud over at have spillet ved et utal af private arrangementer har Godsejernes Jazz- & Bluesband bl.a. spillet på jazzklubber i hele landet, gentagne gange på Strib Vinterfestival samt i en årrække som fast indslag på Middelfart Jazzfestival

Kontakt Godsejernes Jazz & Bluesband

Kontakt Godsejernes Jazz & Bluesband via formularen her, så vil Godsejernes Jazz & Bluesband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.