Goldistic

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Goldistic

Prisniveau

Kr. 25.000 - 35.000

Hjemby

OmrĂĄder

Varighed

45 min - 60 min

Profil

Jannik Vistisen & Martin Rasmussen
đź’ż 8 Million+ Streams
+250.000 Mdr lyttere pĂĄ spotify

Jeg vil gerne præsentere jer for en af de mest spændende nye artister og producer-duoer i musikbranchen Goldistic.
Goldistic bestĂĄr af to talentfulde og kreative individer, der har slĂĄet sig sammen for at skabe noget helt nyt og unikt i musikken.
Deres lyd er en blanding af forskellige genrer, herunder Bounce, deep house, osv.

Deres musik er en oplevelse af forskellige lyde, der går op i en højere enhed. Med deres imponerende produktionsevner og fantastiske sangskrivning har Goldistic allerede fået stor opmærksomhed fra musikkritikere og publikum. Deres seneste singler (All I ever Wanted har været et hit på streamingtjenester som Spotify og Apple Music og har skabt en loyale fanbase på tværs af verden.

Det er en oplevelse at opleve Goldistic live på scenen, hvor de viser deres fulde potentiale. Deres energi og engagement i deres musik er smittende og vil helt sikkert få publikum til at danse hele natten lang. Goldistic er en artist og producer-duo, som I ikke vil gå glip af. Deres unikke lyd og talentfulde optræden vil garanteret skabe en uforglemmelig aften for jeres publikum. Book Goldistic til jeres klub og se frem til en musikalsk oplevelse, som I sent vil glemme.
Kontakt mig for at booke Goldistic til jeres næste arrangement.

Kontakt Goldistic

Kontakt Goldistic via formularen her, sĂĄ vil Goldistic vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.