Groove Clones PartyBand

Groove Clones PartyBand

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

2x70 min, 3x45 min. eller efter aftale længere tid.

Profil

“Groove Clones Partyband er et bredt favnende 3-mands band med fart på!
Med alt fra Elvis og funk-klassikere til Sia og Franz Ferdinand på plakaten, fyres der op med bangers fra 60'erne frem til aktuelle festhits. Den klassiske 3-mands besætning bestående af guitar/sang, bas og trommer lægger et solidt grundlag for en fest med fuld knald på!
Med sammenlagt 100+ festjobs bag sig, lægger Groove Clones Partyband et stabilt fundament for en dansefest!"

Vi er et professionelt og alsidigt fest-band med masser af energi og charme, som spiller op til dans til firmafester, bryllupper og andre privatfester, temafester, på barer, klubber mm.
Vi består af Mark på leadvokal og guitar, Morten på backingvokal og bas og David på trommer, og har tilsammen mere end 40 års erfaring på musikscenen.

Musik for alle, uanset alder og musikalske smag:
Som partyband er vores setliste lang og bred, og designet til at tage højde for enhver aldersgruppe og musikalske smag. Ønsker du derfor nogle bestemte sange udenfor vores repertoire, spiller vi dem gerne til dit arrangement. Med The Groove Clones som dit partyband, får du uden tvivl sparket gang i din fest!

Vores hovedfokus er at skabe den ultimative festatmosfære til dit arrangement, så du kan slappe af og nyde din fest.
Når du booker GrooveClones får du ikke kun et fremragende partyband, men du får samtidig sindsro i form af, at når det kommer til musik til din fest, behøver du ikke bekymre dig om noget – vi ordner det hele.
Vi er et helt selvforsynende partyband, dvs. at vi kommer med vores eget anlæg, belysning og en allerede forberedt musik playliste til pauserne mellem sets, komplet tilpasset din fest og dine gæster.

Kontakt Groove Clones PartyBand

Kontakt Groove Clones PartyBand via formularen her, så vil Groove Clones PartyBand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.