Groove med Rikke

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Groove med Rikke

Prisniveau

Kr. 1.800 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 min

Profil

Silent Groove er dans og livsglæde, som styrker fællesskabet, får smil på læberne og rystet deltagerne sammen på en sjov og uforglemmelig måde.
Alle kan danse Groove!
Jeg sørger for headsets til alle, og kan alt efter ønske medbringe fingerlys, lyskæder, tylskørter, fjerboa og anden udklædning, som deltagerne kan bruge.
Passer perfekt til fødselsdage, teambuilding, firmaevents, polterabend, byfester, festivaler, bryllupper - ja faktisk til det hele.

Når du booker mig til dit næste event, får du en oplevelse ud over det sædvanlige.

Jeg laver en playliste med musik, der passer til netop dit event med simple trin, som alle kan danse. Vi danser ikke på rækker og skal ikke gå til højre og venstre på samme tid - Alle deltagere vil få succes og det bedste af det hele er, at de ikke kan gøre det forkert.

Jeg medbringer Silent udstyr, altså headsets, til alle deltagerne, hvor de selv kan justere lydniveauet på og høre min stemme.

At danse med headsets gør, at deltagerne hurtigt kommer ind i danseboblen og giver slip på hæmningerne. Det gør det også muligt at danse både udendørs og indendørs og det kræver ingen strøm.

Jeg glæder mig til at gøre dit event til en særlig oplevelse.

Smil fra Rikke

Kontakt Groove med Rikke

Kontakt Groove med Rikke via formularen her, så vil Groove med Rikke vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.