Guf - Impro Comedy ud fra dine bud

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 5 dage

Guf - Impro Comedy ud fra dine bud

Prisniveau

Kr. 0 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

0-45 minutter

Profil

Guf løb i 2018 med en 3.-plads ved DM i Impro Comedy. Impro Comedy er komik skabt i nuet. Det er sjove scener og sketches sammensat ud fra netop dine gæsters bud. Glæd dig til at grine med Guf til dit næste arrangement!

Søger du nærværende underholdning?

Så er Guf de helt rette at kontakte. Når Guf optræder med Impro Comedy improviseres der sjove scener og sketches frem for øjnene af dig. Selvfølgelig ud fra netop dine gæsters forslag og præmisser undervejs. Det er inkluderende komik når det er allerbedst og med Guf på programmet er du, uanset hvilken type af arrangement du afholder, garanteret underholdning som engagerer og begejstrer. Guf glæder sig til at give dine gæster en mindeværdig oplevelse, når deres bud tages op og gøres til helt unikke scener og sketches!

Hvem er Guf?

Guf er Daniel Buch og Søren Højgaard. Tilsammen har de mere end et årtis erfaring i at improvisere på scenen. De elsker både at skabe længere fortællinger og små, hurtige historier når de optræder med Impro Comedy. Med hver sin karakteristiske spillestil og en dyb, fælles kærlighed til inkluderende komik, udgør de et alsidigt makkerpar som altid kan finde det komiske i publikums forslag og præmisser. De var i 2018 med til at vinde en 3.-plads ved DM i Impro Comedy og har optrådt med improvisation på alt fra Thorups Comedy Kælder til Lygten Station, Teatret Svalegangen og Teater Katapult

Kontakt Guf - Impro Comedy ud fra dine bud

Kontakt Guf - Impro Comedy ud fra dine bud via formularen her, så vil Guf - Impro Comedy ud fra dine bud vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.