Gugge

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Gugge

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

5-45 min.

Profil

..underfundige fjollede finurligheder, spændende fra det pure artisteri, over gøgleri, til rent rablende absurditeter. Pressen:
"...Gugge; komikeren, akrobaten og jongløren, kan kunsten at kommunikere meget direkte med sit publikum, mens han gennemspiller en serie af umådeligt fjollede, meget præcist timede klovnenumre. Han har den specielle foruroligende måde at skabe kontakt på, der blander skræk og fryd, og udløser hvin og grin når det er bedst."
Ålborg stiftstidende

"...ikke mindst pauseklovnen og jongløren Gugge i rollen som "grøn", kan det der med at optræde for børn og involvere dem så de er med,samtidig med at der kører en(selv)ironisk tone nedenunder der også får de voksne til at more sig... Weekendavisen

"...Gugge er med igen i år, som spasmager og multimand. Hans humør, mimik, vitalitet og udstråling er værd at studere. Han kan simpelthen sit fag." Cirkusnyt

Omkring-gåen

..nysgerrigt undersøgende, hvad der dukker op på hans vej, ivrigt kommenterende selv samme. Naturligvis ikke uden at påtale løsthængende bussemænd, strømper i ål og anden mangel på pli.

I centret, på gågaden, ved receptionen, eller hvor og til hvad I måtte ønske.

Undervisning i diverse cirkusdiscipliner, evt afsluttende med at sætte en forstilling op.

Alt udført med opfindsomhed, situationsfornemmelse og jævnlige koleriske udbrud!

Kontakt Gugge

Kontakt Gugge via formularen her, så vil Gugge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.